fredag den 19. august 2011

Bare lige en time…


I sidste uge havde Fakta urtethe fra Urtekram på tilbud. The af den slags Frau Putz har lært mig hedder blomstervand, og som Anders lynhurtigt tog til sig.

Da jeg ikke kunne vælge, kom der mere end en blanding i min kurv. Det er jeg ikke ked af, for jeg holder meget af urtethe og de er ret gode, alle tre. Begrebet blomstervand er også helt fint med mig… Det dækker vist ret godt.


Urtekrams gode the


Med fredag er ugen slut og weekenden venter. Det er hårdere at starte op med nye børn og nye navne, end jeg sådan lige går rundt og forestiller mig, så selvom jeg har købt ind til bagning til turen i morgen, har jeg svært ved at finde energien til det lige nu.

I stedet vil jeg brygge mig en kande the, finde et lille strikketøj og sætte mig i sofaen.

I øvrigt kan jeg slet ikke bage nu. Der er i hvert fald god grund til at vente, til smøret har rumtemperatur. Spørgsmålet kunne så være, hvornår jeg skal tage smøret ud af køleskabet…

3 kommentarer:

 1. SMILER - gør det ikke før du er klar! God weekend det lyder til, at den er tiltrængt.

  SvarSlet
 2. Hæ-hæ... Det ser søreme sundt ud, det der blomstervand ;)

  Vi SLUMMER den virkelig i dag. Har lige bestilt pizzaer og Cola (med sukker, aber natürlich) fra den lokale slam-mad-pusher - og måske ender det hele med at blive indtaget i sofaen sammen med Disney Sjov.

  Tror måske jeg ville have godt af en dag eller to på blomstervand og æbler efter den omgang ;)

  God weekend!

  KH Karina

  SvarSlet
 3. Olines, det tog tid, men nu er det gjort, og jeg vil nyde weekenden :)

  Karina, jeg synes pizza og cola sammen med Disney Sjov er helt i orden. Så kan du altid komme her forbi efter blomstervand, skulle det være.. Jeg har masser på lager :)

  SvarSlet