fredag den 2. august 2019

Ugen i glimt


Det er fredag igen. Jeg åbnede, så jeg har tidligt fri. Det er helt klart en af de gode ting ved ferier.





Tidligt fri betyder at jeg kan hente Oscar - jeg kunne godt have hentet ham allerede, men jeg ved han sover omkring nu, så jeg tænker det er bedre at vente.

Ugen bød ikke på helt så mange ture ud af huset som sidste uge. Ikke fordi vi ikke gad, heller ikke fordi der var flere børn. Sådan blev det bare, og da vejret lagde om og vi tog til Lejre i regnvejr, var de fleste godt tilfredse med at blive hjemme resten af ugen.













Vi var af sted hele SFO - stor og små mellem hinanden. Vi plejer at køre derud mindst en gang hver sommer, og vores store børn kendte også stedet. Det var sjovt at være af sted med mindre børn, men også noget anderledes.

Vi nåede ikke så langt omkring som vi plejer, men vi fik lov at kigge indenfor i den enorme vikingekongehal, som har været undervejs i flere år. Den er næsten færdig, og den bliver så flot. Jeg er imponeret af alt det håndværk der er lagt i projektet, og vi blev lovet at når vi kommer næste sommer, står den helt færdig.

Det glæder jeg mig til.

Det var en flok temmelig trætte børn vi havde med hjem.



Inden Lejre nåede vi at være på skattejagt i nærområdet. Der er hængt poster op til tre forskellige ruter rundt om i Rødovre. Vi valgte den, hvor man skulle tælle og var forbi op til flere lækre legepladser, ingen af os kendte.

Den seje pædagog svingede i en stang, det giver altid gode point hos børnene, som gerne prøver selv, og altid må se i øjnene at det er sværere end man skulle tro.







I tirsdags havde jeg også tidligt fri og dermed tid til Oscar. Han overnattede og var super hyggelig at have på besøg. Emilie havde ham med i Zoologisk Have onsdag. Hun brugte ham som undskyldning for at se pandaer. De havde en rigtig hyggelig tur.

I dag skal han ikke overnatte. I dag skal han hjem, så det passer med almindelige sengetider. Til gengæld kan far og mor få lidt kærestetid og planlægger at spise ude.

Vi spiser hjemme, og skal nok hygge os.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar