tirsdag den 25. marts 2014

I regn og på flade konvolutter


Dagene flyver for tiden, og tiden foran computeren er sparsom. For ikke at sige ikke-eksisterende.


Femogtyve på tur


Fredag var arbejdsrelateret turdag. Femogtyve børn i alderen fra tolv til tretten. Femogtyve børn i den alder larmer temmelig meget. Også når de er stille. Jeg vil tro at femogtyve børn eller voksne i alle aldre larmer temmelig meget. Også når de er stille.

Det var en god tur. Det er gode børn. Også selvom der er et par stykker, der skal have læst lektien mere end en gang. I håb om energiforbrænding tvang vi dem til at gå. Først til centret og bowlingbanen. Bagefter halvvejs til Glostrup. Eller i hvert fald helt ned til Roskildevej. Det blev der ikke brændt meget energi af. Og de brokkede sig næsten ikke, stort set ikke.. okey faktisk temmelig meget... måske specielt fordi det regnede og flere havde glemt ordentligt tøj..


Femogtyve på tur


Men de var skønne på bowlingbanen, og de snakkede stille sammen i bussen. Men som sagt femogtyve individer, der kender hinanden og kommer ind i en bus larmer. Der var en enkelt mand, der synes de mindede om en børnehave. Frederikke svarede ham, at det var de nok også...

De var gode på restauranten og ingen af dem forsvandt i slikbutikken. Men de undrede sig over at de skulle rydde op efter sig i biografen. "Der kommer jo en rengøringskone" sagde de. Det gør der ikke. Biografen er ejet af energiske filminteresserede - og de står selv for rengøringen. Altså måtte de bøje sig efter spildte popcorn og slik, der havde fløjet om ørene.

Det eneste rigtige minus var de to drenge, der valgte først at ringe efter deres forældre til afhentning da filmene var helt slut. Jeg havde ellers med store armbevægelser og så tydeligt som muligt bedt alle dem, hvis forældre havde lovet at hente os hjem sende sms'er i pausen mellem de to film.

Det er en smule trist at stå foran en lukket biograf klokken to om natten og vente på forældre, der ikke har haft en chance til at komme tidligere...

Men hjem kom vi, og der blev sunget fødselsdagssang af tre små animerede figurer på lærredet, dengang klokken blev midnat og endnu en af ungerne rundede det magiske tretten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar