lørdag den 15. marts 2014

Fashion i farver


Det tager tid at flytte rundt. Specielt når der ikke er meget plads.. og når man som jeg hurtigt bliver optaget af noget andet.


Flet i modens farver

Flet i modens farver


Jeg er tvilling. Tvillinger har altid mange bolde i luften. Det min undskyldning. Det er ikke nogen særlig god undskyldning, men den virker i forhold til overspringshandlinger. Anders er forresten også tvilling...

Jeg har overspringshandlet. Midt i omrokering og flytten rundt. Jeg har ryddet skabe, smidt ud og flyttet møbler efterhånden som der er blevet plads. Jeg er langt fra færdig, men der tegner sig et billede af noget, som kan blive rigtig godt.

Min overspringshandling denne gang udbrød, da jeg i oprydningens hellige navn faldt over en bunke gamle numre af Vouge. Jeg kunne ikke lade være. Længe har en mulig model svirret i baghovedet.


Flet i modens farver

Flet i modens farver

Flet i modens farver


Altså stak jeg af fra pligterne, glemte rodet og lukkede øjnene for alt andet. Side efter side fra modeindustriens verden og fra bøger og aviser har måtte lade livet og jeg har foldet og flettet.

Nu ligger de der. En bunkefuld af ringe, der skal blive til små buttede tasker. Eller punge. Kald dem hvad du vil. Lynlåse er indkøbt, og når jeg finder endnu en pause vil jeg sy dem sammen og sætte dem til salg i min lille butik på Amio.

Tilbage til arbejdet...

4 kommentarer:

  1. Du er da kommet i gang med oprydning, jeg tænker stadig på det ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Lene, sådan har jeg det også tit... og jeg føler mig ikke særlig godt i gang :)

      Slet