fredag den 20. august 2010

Leg med strimler


De sidste uger uden netadgang har alligevel ikke været helt forfærdelige. Det er utroligt, hvad jeg har formået at lave af kreative aktiviteter og en smule på, har jeg dog været.

Fra computerne på mit arbejde, har det været muligt at tjekke min mail hver dag, og et par gange har jeg forsøgt at læse lidt blogs.

Men det duer ikke. Det tager for lang tid, jeg er ikke fornuftigt nærværende og jeg endte med bare at scrolle side op og side ned. Kommentarer blev det slet ikke til, og ret hurtigt opgav jeg helt foretagenet.

En enkelt kommentar fik jeg dog lagt. En kommentar hos Hanne, der legede med strimler og gerne ville dele. Og tænk – så vandt jeg.

Den fineste lille nålepude, Emilie straks forelskede sig i og et øjeblik overvejede om kunne bruges som hovedpude til bamsen, eller bare krammes.

Indtil nu har hun ladet mig beholde den, og jeg glædes over den, hver gang jeg kigger på den.

Tusind tak Hanne – jeg synes den er flot, og helt perfekt.


Nålepude


Jeg er ellers ikke overvældende glad for giveaways - i hvert fald ikke når der kræves både det ene og det andet. Der står jeg af. Hanne havde ingen krav, og så vil jeg gerne være med.

Alligevel mener jeg, at som minimum bør de glade vindere flashe rovet, både som en tak og helt sikkert også som en slet skjult reklame for giverens blog.

2 kommentarer:

  1. Jeg tænkte sådan på dig i morges. Synes egentlig at det var alt for længe siden, at du havde opdateret din hjemmeside. Har den i min Googlereader.

    Jeg synes også at give aways er sjovere, når det er udelukkende er fordi giveren bare gerne vil give... :)

    SvarSlet
  2. Frederikke, det er også meget lang tid siden jeg var her sidst. Desværre.
    Jeg bruger også Google reader - det er vildt så mange indlæg der ligger og kræver at blive læst efter tre uger uden netforbindelse :)

    SvarSlet