søndag den 22. august 2010

Bænkebil(le)
Jeg har længe, som i rigtig længe ønsket mig en bænk på altanen. Sådan en lækker en, i  en træsort, der kan tåle at stå ude i alt slags vejr, og som kan danne rammen om udelivet med strik og the og sol og alting.

De lækre af slagsen jeg har set, har oftest stået i andres haver og ikke været tilgængelige. Samtidig havde jeg et vist prisloft.

Engang jeg cyklede en lang tur, kom jeg faktisk forbi en butik hvor udforming og pris gik op i en højere enhed, men cykel og langt og transport og, og, og, gjorde at den aldrig blev min.

I torsdags stoppede jeg ved centret på vej hjem. Og så stod den der. Lige den bænk jeg ville have i lige den rigtige størrelse. Jeg var på cykel og selvom man måske nok kan balancere et samlesæt i en papkasse på en cykel, blev jeg alligevel enig med manden i butikken om at køre hjem og hente klapvognen.

Det gav samtidig mulighed for at måle om den nu også kunne stå der. Det kunne den og udstyret med mere fornuftige sko, blev klapvognen (der absolut har set bedre dage og udelukkende findes endnu til netop den slags situationer) luftet og turen gik tilbage.

Manden i butikken så noget brødebetynget ud da jeg ankom, og måtte erkende at mens vi havde snakket tidligere, havde en anden ekspedient solgt den allersidste, så de nu kun havde udstillingsmodellen tilbage.

Pyt, sagde jeg og tog udstillingsmodellen.


Skulle nogen være i tvivl er der lagt op til masser af grin og mere eller mindre sjove kommentarer, når man kommer kørende med en bænk. Specielt de to gamle sprittere ved vandtårnet, fik sig et godt grin.

Hjemme passede den perfekt og da Anders viste sig at krydse min vej, var det heller ikke noget problem at få den op af trapperne.

Siden er vi flyttet ind og mere end en eftermiddag er brugt, sammen med tæpper, puder og the, med solen som nabo og et håndarbejde inden for rækkevidde.

Det kan godt være, det bare er en ting, men nej hvor er jeg glad for den.
Samtidig er den en fødselsdagsgave fra min mor, for hun øremærkede en stak penge, der siden har ligget og ventet på lige præcis den her bænk  - tak mor :)6 kommentarer:

 1. Den passer perfekt og jeg er dyyybt misundelig ;)
  Glæder mig til at prøve den selv med strikketøjet i hænderne... hehe

  Puden er ved at være færdig ser jeg, den bliver da helt utroligt fin og farverne er bare super.

  Knus på en mandag
  Henriette :-))

  SvarSlet
 2. Simpelthen Frederikke :)

  Og Henriette, du kommer bare :)

  SvarSlet
 3. Forståeligt, at du ikke kunne leve uden den bænk.Den er de for fed og passer perfekt til altanen, og med et par lidt kraftigere vattæpper er ude-sæsonen forlænget..

  SvarSlet
 4. Ja Jette. Tæpper og puder og andet af den slags... vi må have nogle flere :)

  SvarSlet
 5. Frisk pige...:-) og skøn bænk!

  SvarSlet