mandag den 30. august 2010

Opvask


Opvaskemaskinen er for alvor kaput.. ikke at det kommer som en overraskelsen.

Overraskelsen derimod, ventede efter tre dage hjemmefra, hvor de tilbageblevne havde konstateret defekten, men ikke overvejet at opvask formerer sig... og det temmelig hurtigt, hvis ikke der holdes lidt hånd i det...

Formiddagen er derfor henlagt til køkkenet...


6 kommentarer:

 1. Hmmm, jeg har en fornemmelse af at det er dig der står derude..:( De sku ha en omgang med mors tæppebanker sku de ;)

  Knus og vi ses
  Henriette

  SvarSlet
 2. Tjo, Henriette, det er mig, der ikke arbejder om formiddagen... men jeg satser på at andre klarer indholdet af maskinen... det kan jeg nemlig heldigvis ikke se :)

  SvarSlet
 3. Hm... Jeg havde altså placeret mig i sofaen med et stykke strik - og så videregivet en skrap ordre til de ikke-opvaskende om at komme i gang.

  Sådan er jeg nemlig. En skrappedulle.

  Og jeg kan altså sagtens gå igennem mit køkken med skyklapper på ;)

  KH Karina

  SvarSlet
 4. Frau Putz, det er jeg gennemgående også rigtig god til, men nogen gange bliver det for meget - og det gjorde det i dag.

  Og så er der også lige det, at jeg arbejder deltids, Kæresten min overarbejder og ungerne (i hvert fald noget af tiden) har lektier....

  Men jeg lod maskinen stå fyldt, den kan andre hygge sig med :)

  SvarSlet
 5. Pye ha... Foruroligende nyheder om den opvaskemaskine... For min er også lige begyndt at skrante. Den er nemlig lige fyldt 2 år, og SÅ kan det bare gå rigtig galt... Jeg er bange for, at det måske er en opvaskemaskinevirus, der er på vej rundt i det ganske danske land. Uha..

  SvarSlet
 6. LisBethLys, jeg fandt lige kvitteringen, og vores er næsten på dato fem år. I betragtning af, at det var noget nær den billigste jeg kunne få dengang, synes jeg det er rigtig godt gået.
  Faktisk langt over forventning :)

  Men jeg håber sandelig ikke der er nogen virus i omløb. Det ville da være forfærdeligt :(

  SvarSlet