mandag den 12. juli 2010

Selvfølgelig også…


Pludselig kølighed, mørke, lyn, bulder og brag – det gik stærkt.

Men længe inden da var jeg i IKEA. Sådan en nymalet entre trænger også til nye hyler, og hvor ellers finde sådan nogle.

Og da jeg ikke er indehaver af andre firhjulede end den gamle klapvogn, der ind imellem taber det ene hjul og efterhånden kun bliver brugt, når der skal slæbes mod storskrald, fik den turen med – helt hyggeligt næsten.

Selvfølgelig kræver sådan en tur opså lidt ekstra, så klapvognen var god at have med, og Anders blev glad for termoglasset, jeg fandt i rodebutikken.


Pakæsel


Tilbage til hylderne, er det så jeg lige har opdaget/husket at Anders lånte boremaskinen til sin mor og den endnu ikke er leveret tilbage… og hendes telefon er slukket… Sikkert noget med ferie og havkajak et sted rundt om Sjælland, eller Fyn eller hvor hun nu plejer at slå sine folder…

.. Må hellere finde boremaskine, der kan lånes… Må hellere snarest lave ny aftale om hygge og snak og the (og boremaskinelån) med Bedsteveninden…

2 kommentarer:

  1. Hold op Pernille, jeg synes det var hårdt nok at flytte søn til København og så har du været på handlen og malet, sejt gået. Jeg er så gennemsvedt, 34 grader viste bilen, da vi kørte ud af København kl 16 :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder også som om I har haft nok at se til Lene :)

    SvarSlet