søndag den 11. juli 2010

Handling


hvideknopper


Ikke om jeg kunne vente.. Da det alligevel var ligemeget om jeg sad helt stille eller bevægede mig, så tapløb sveden alligevel, og så kunne der lige så godt være en grund til det.

Jeg besluttede det ikke var tid til overdrivelse, og hvem kigger alligevel opad, så loftet fik lov at være.. og lampen jeg havde afmonteret, blev meget hurtigt monteret igen.

Den øverste del af væggen er delt i så mange små dele, der desværre kræver en stol, der hele tiden skal flyttes og hoppes op og ned ad. Pauser blev helt automatisk indlagt og tørretiden var venlig, så farve et blev smurt på i fornuftigt, adstadigt tempo.

Med fjernsynet kørende og lyden skruet tilstrækkeligt op til at jeg følge med i Armstrongs behov for pizza og øl og Andy Schlecks vej mod tinderne, arbejdene jeg derudaf med farve to og de langt mere fornuftige vægdele.


hvideblomster


Nu mangler bare anden omgang af de nederste vægge, Anders har hentet mad, jeg har badet og aftenen er skøn efter udbrud af både regn og torden, der noget forsinket fik mig til at tænke på vasketøjet, jeg også nåede at få bugt med tidligere i dag.

Og mens jeg fik hentet tøjet, der heldigvis ikke nåede mange dråber, fik gulvet i stuen en omgang vand – for jeg havde glemt at lukke altandøren i skyndingen, da jeg løb efter vasketøj.

Nu venter en dejlig aften helt uden store armbevægelser – bare min kæreste og jeg.

3 kommentarer:

 1. Du er skør !
  Men på den dejlige måde :-)

  SvarSlet
 2. Jeg skal også ud og hente maling her i dag, og igang med mit køkken og bad,det har desværre slet ikke regnet er så luften er tyk og jeg sveder som en hest, tror nu ikke at jeg kaster mig over projektet før end det bliver lidt køligere :) nu drømmer jeg om pizza

  SvarSlet
 3. Tak, Losarinas mor... jeg kan godt lide at være skør :)

  Pernille, pizza er slet ikke så dårligt og maling er fantastisk. Det er næsten som at få et nyt rum.
  God fornøjelse, når du når dertil :)

  SvarSlet