lørdag den 7. juli 2012

Som om!


Med jævne mellemrum dukker en opskrift på et stykke strik med så mange kvaliteter op, at det ikke er mærkeligt, at rigtig mange tager tråden op.


Leftie


Lige nu er det Leftie. Et projekt, der er oplagt til at få ryddet lidt ud i resteskuffen, og derfor også hurtigt har vist sig i mange forskellige versioner.

Med alle de mystiske sjaler jeg allerede har gang i denne sommer, afskrev jeg ret hurtigt endnu et. Men! Det holdt kun til jeg i torsdags sad på Henriettes altan - pludselig med hendes version af Leftien mellem hænderne - og udskrev hjælp til at forstå en engelsk inskription.

Indrømmet, det er et spændende lille projekt. Og som alle andre stribemønstre er det oplagt lige at strikke endnu en stribe - og endnu en.


Leftie


Stadig mente jeg ikke at skulle i gang. Specielt fordi jeg ikke er indehaver af hverken rester eller mængder, der kan give sig ud som bundfarve.

Men nede i bunden af en af garnkasserne lå et nøgle med lange farveskift, der viste sig yderst anvendligt som mønsterfarven til de små blade, der ligger side om side.

Og da jeg i går tog til Amager og Rasmilla, for at købe det garn jeg havde planlagt at skulle købt til Stephen Wests mystiske sjal, der starter på fredag, var det nemt at lade yderligere to nøgler sandfarvet yndlingsgarn  komme med hjem.

Jeg tror lige, jeg snupper en stribe eller to mere...


Leftie

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skulle du da strikke en Leftie :-) Nu!! Nogle ting kan altså bare ikke udsættes :-)

  Jeg har holdt stand indtil videre, men før eller siden må jeg også have købt opskriften og igang!!!!

  SvarSlet
 2. Der er ikke noget at gøre Lea :)

  SvarSlet
 3. Altså hvor får du noget smukt fra pindene. Den Leftie er vist oplagt til min kasse med blå og grønne garnrester. Jeg er vild med dit flotte mystery shawl, det lokker lidt igen:-) opskriften er købt ;-)

  SvarSlet
 4. Tak Fruen. Rester er som skabt til en Leftie :)

  SvarSlet
 5. Ihh sikker dejlige og typiske pernillefarver du har valgt. Og hehe.. så røg du i alligevel :-)))

  Knuuuuss

  SvarSlet
 6. Ja, jeg gjorde, Henriette :D

  SvarSlet