lørdag den 7. juli 2012

Udenfor


Chokolademynte - altanen juli 2012


Er der tåget men fyldt med fuglefløjt. Kulden nærmer sig langsomt, men ikke mere end en sweater og et par varme sokker er rigeligt til at nyde udelivet.

havde det ikke insisteret på at dryppe fra oven, og havde jeg ikke insisteret på, ikke at få min mad fortyndet, havde jeg siddet udenfor og spise.

I stedet blev det ved bordet indenfor, med døren udtil åben. Og da maden var fortærret, var dryppene stilnet af, og vi kunne sidde mellem fuglefløjtene og chokolademynten Claus dukkede op med, sidste gang Emilie skulle hentes på weekend hos min søster, og nyde at ferien nu er skudt i gang for os alle tre.


Sene tulipaner på vej - altanen juli 2012


Jeg finder lige et par sokker, så sætter jeg mig ud igen. Sammen med striberne, der er et udemærket tilbehør til snak og hygge.

Jeg gætter på, at Anders også finder vej - når han lige om lidt har brygget en kop kaffe. Hvis ikke Sims er mere spændende...


Sene tulipaner på vej - altanen juli 2012

1 kommentar:

  1. Outdoor life is very interesting but most of us like indoor life. I don't like that person. If a man go outside they can enjoy bird whistling and many natural beauty.

    SvarSlet