søndag den 15. juli 2012

Frilandsmuseet


Frilandsmuseet, juli 2012


Vejrudsigten havde ellers ikke lovet godt for lørdag, og jeg havde da også skævet noget usikkert til prognoserne, inden Emilie og jeg kunne stoppe cyklerne i toget og tage til Lyngby og Frilandsmuseet, hvor Madame i går havde arrangeret blogtræf.

Frilandsmuseet er en fantastisk ramme for sådan et møde, og vejret viste sig fra sin skønne side, mens vi gik rundt.


Frilandsmuseet, juli 2012


Frilandsmuseet, juli 2012


Jeg synes det er spændende at se livet i perspektiv, specielt ligger min interesse i det håndarbejdsmæssige. Her fornægter håndarbejdslæreren sig ikke. Emilie synes det mest spændende er at komme indenfor, udforske og sammenligne med nutiden.

På den baggrund nåede vi at blive væk - eller komme en del bagud - et par gange. I sidste ende så godt væk, at vi aldrig fik sagt farvel.

Jeg håber alle kom godt hjem. Det gjorde vi. Inden fik vi udforsket endnu en flok huse og kigget på stationsbyen, hvor stationen stadig er under opbygning.


Frilandsmuseet, juli 2012


Frilandsmuseet, juli 2012


En af Emilies største interesser er netop fortiden. Hvordan vi levede, specielt hvad vi spiste og hvordan maden blev tilberedt. Husenes køkkener bliver inspiceret med stor interesse, og endnu  engang snakkede vi om muligheden for at tilbringe en ferie i Lejre eller et af landets middelaldercentre. Det vil hun rigtig gerne, det kræver bare opfølgning og tilmelding.... Bare.

tak for en dejlig dag.


Frilandsmuseet, juli 2012

4 kommentarer:

 1. Og tusind tak til jer, Pernille - det var en dejlig dag! Jeg er lige så fascineret af Frilandsmuset, som I er. Det er spændende at se, hvordan man boede i gamle dage, se deres indbo, haver og værksteder.

  SvarSlet
 2. Madame, vi fik slet ikke nok. Vi bliver nødt til at huske at tage tilbage inden alt for længe :)

  SvarSlet
 3. Tak for i går Pernille, det var hyggeligt at være sammen med dig og din datter.
  God søndag

  SvarSlet