tirsdag den 24. juli 2012

Dyrene i Malmø


Der er vildt mange springvand i Malmø. På Gustav Adolfs Torg alene, er der fire. Mindst. Det skulle ikke undre mig, om et femte gemmer sig i et hjørne.

Det er hyggeligt med alle de springvand. Og lidt vildt.


Katte ved kanalen - Malmø juli 2012


Katte ved kanalen - Malmø juli 2012


Noget andet hyggeligt er dyrefigurerne. Statuerne. Dem er der også mange af - statuer altså.

Nede ved kanalen ligger og sidder for eksempel en flok katte. De lader sig ikke gå på af alle dem, der også sætter sig på trappen og venter på flodprammen, spiser is eller madpakken eller noget helt tredie. De har også fint med at blive fotograferet. De kigger ikke engang op.


Dådyr i Kungsparken - Malmø juli 2012


Dådyr i Kungsparken - Malmø juli 2012


Dådyr i Kungsparken - Malmø juli 2012


I Kungsparken hopper en anden slags dyr rundt. En flok dådyr i spring. Nogen af dem på vej op fra undergrunden. Omkring noget der lignede en flok bjørne med en gås på toppen. de hedder sikkert noget. Refererer måske endda til et eventyr eller noget. Jeg ved det ikke. Men de var skønne, og glade for interessen. Tror jeg. De sprang i hvert fald lystigt rundt, selvom jeg fandt kameraret frem.

Måske er der flere sjove dyr i Malmø. Men dem så vi ikke. Det kan være vi finder dem en anden gang.


Gåsen på toppen - Malmø juli 2012


Dådyr i Kungsparken - Malmø juli 2012

7 kommentarer:

 1. Hvor er de da kære, dyrene i parken. Dem har vi slet ikke opdaget når vi har været i Malmø. Vi har kun set dem der står på "gågaden" Lidt spøjst med garnbutikker i Malmø. Vi har været der 3 gange tror jeg, men jeg har aldrig fundet garnbutikkerne. De er der, ifølge Google;-)
  Ha en dejlig sommerdag.
  Kis

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen,dem på gågaden plejer vi også at kigge på, men vi formåede slet ikke at komme forbi denne gang. Dem i parken har jeg aldrig set, de var lige til venstre for indgangen, når man kommer fra Lilla Torg.

   garnbutikkerne googlede jeg også, da jeg kom hjem. Det ser ud til de ligger langt fra den gængse trafikåre. Nu skal jeg bare huske adresserne næste gang jeg vi skal derover :)

   Slet
 2. Kattene Harvey også set i gågaden....og musikanterne...jeg holder meget af Malmø, men har ikke været der i år :)

  SvarSlet
 3. Svar
  1. Anne, musikanterne er hyggelige, men dem formåede vi at gå udenom denne gang. Jeg er ret vild med Malmø, der er så hyggeligt, og byen bærer ikke samme præg af bombninger og nedbrændinger som fx København :)

   Slet
 4. Sikke nogle smukke dyr - det er alt for længe siden, jeg har været i Malmø :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er så hyggeligt i Malmø Madame. Det tager kun en halv time fra Københavns Hovedbane. Så det er inden for rækkevidde, selvom det er helt ovre i Sverige :)

   Slet