torsdag den 5. juli 2012

Over vandet


vand3.


Foran Thorvaldsens ligger et bassin med vand. Måske har det ligget der længe, måske er det nyt. Jeg har aldrig lagt mærke til det før.

Bassinet har trædestensagtige udsmykninger, der fik mig til at tænke på en form for udslip eller forurening. Eller flammer midt i vandet.

Hvad det end skal forestille, var de sjove at hoppe rundt på, hvilket også hurtigt blev opdaget af andre, mens Emilie og jeg hoppede fra sten til sten.


vand2


Siden fortsatte vi til Torvehallerne og Paradis is. Jeg havde jo lovet. Emilie er svært glad for madprogrammer, har slugt Masterchef og flere gange snakket om Torvehaller. Så jeg tænkte hun sikkert gerne ville se i virkeligheden.

Emilie er også glad for mad, og har allerede en ret udviklet sans for kvalitet. Og som hun sagde, er det vist meget godt, vi ikke kommer der for tit, for der var temmelig meget, hun gerne ville have med hjem.


vand1

2 kommentarer:

  1. Høhøhø..... jeg tror det er næsten 10 år siden man byggede denne vandskulptur foran Thorvaldsens museum - og der er altid nogen som springer rundt på den.

    Jeg synes den er enormt flot, selv om jeg også synes at den ligger forkert. Den skulle flyttes tættere på museet.... synes jeg! ;-)

    SvarSlet
  2. Ja der kan man bare se. Jeg ser ingenting - cykler bare forbi. Men du har ret. Den ligger sådan lidt mærkeligt midt i det hele :)

    SvarSlet