fredag den 6. juli 2012

På visit


Henriettes lille Phister


Jeg havde lovet mig selv og min boremaskine ud til Henriette og nogen hylder, der gerne ville op. Inden jeg nåede så langt, havde hun allerede haft folk til det grove, og så kunne jeg i stedet bære strikketøjet - der vejer meget mindre end en boremaskine - til Brønshøj og hygge på altanen.

Slet ikke noget dårligt byt, hvis du spørger mig.

Jeg fik også lov at hilse på den lille fyr, der ellers ikke var særlig imponeret af mig, sidste gang jeg var på besøg. Men sådan er der så meget, og i dag tillod den nådigst at blive kløet bag ørene, mens den så en lille smule salig ud.

Efter et par timer med strik og masser af snak, en kort hilsen på Henriettes far, der sejt nok lige havde taget turen fra Lyngby på cykel og en masse the senere, pakkede jeg mig sammen og satte kursen hjemefter.


Henriettes lille Phister


Hjemme igen kunne Emilie kaste sig over Sims 3, som jeg vidste hvor jeg kunne låne, og siden har hun bygget og bygget og bygget. Det er et hyggeligt spil, og Tøsebarnet der ellers ikke er den store computerbruger, kan bruge timer foran lige præcis det spil.

Jeg tænker hun sidder der igen i morgen, når regnen banker på, og der alligevel ikke er særlig sjovt udenfor.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig dag med masser af hygge! Kaninen kan jeg slet ikke stå for :-)

  SvarSlet
 2. Den er også supersød og enormt sjov, Madame :)

  SvarSlet
 3. Det lyder super hyggeligt. Min ældste er også glad for sims som hun elsker at designe huse på. Det er et fint spil på den måde synes jeg. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 4. Marina, Emilie synes også at hele designprocessen er det sjoveste og mest interessante ved Sims... Skal jeg være ærlig, så har jeg det på samme måde :)

  SvarSlet