fredag den 13. september 2024

Kaniner

 

Når jeg er på ferie, forsøger jeg at fastholde de ugentlige opdateringer. Således også i Tyskland. Den første søndag undervejs, pakkede jeg derfor de igangværende (og medbragte) projekter, sammen med den igangværende bog, og begav mig ud i området for at finde et sted at tage billeder. 



Vi boede ud mod en stor vej - Hanauer Strasse - næsten lige ved siden af et stort indkøbscenter. Ikke det mest sindsoprivende i forhold til at finde en pæn baggrund. Til gengæld lå der er S-bahnstation ved indkøbscentret, og det er rart.

Jeg gik over gaden og forvildede mig ind i et boligområde, og håbede på en bænk. Jeg endte med en lille legeplads. 





På vej mod legepladsen, kunne jeg mellem buske se noget, der lignede en kanin. Midt på en af stierne. Det gav ingen mening. Hvorfor skulle der være en kanin midt i et boligområde???

Jeg kiggede flere gange, den sad helt stille, blev ved at ligne en kanin. Måske var det en figur. Indtil den bevægede sig og var en kanin. Jeg synes stadig det var mærkeligt med en kanin midt i et boligområde. 

Jeg var nok mest fokuseret på de billeder, jeg skulle have taget. For det var først på vej tilbage, det gik op for mig at den ene kanin, jeg havde set, var en del af en større koloni.




De var alle steder. Der var fyldt med dem, og de virkede ærlig talt temmelig ligeglade med mennesker. 

Jeg ved ikke om det er godt eller skidt med kaniner midt i et boligområde. Men det var lidt hyggeligt. 


Søndagen efter, kiggede jeg kort, fandt en park og tog på tur med strikketøj og Anders. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar