fredag den 22. april 2011

Kagsmosen


kagsmosen


Vi tog til Kagsmosen. Jeg var parat til at fortsætte gennem Smørmosen, Utterslev Mose eller endnu længere, men Emilie nedlagde veto – nu havde vi kørt langt nok.

Måske fordi jeg havde indlagt en mindre omvej. Anders var nemlig kørt ud på arbejdet, for at få lidt styr på ting, jeg ikke ved så meget om. Emilie har tit og ofte brokket sig over, at være den eneste, der endnu ikke har set eller ved hvor han arbejder – så hvorfor ikke slå to fluer med et smæk.

Han var der bare ikke. Havde været der, men var kørt videre til en kammerat. Vi kørte også videre, efter at have kigget ind gennem vinduerne og konstateret at et oliefyldt værksted med store maskiner ikke er det mest interessante – men nu har hun været der.

Selvom Kagsmosen blev enden, nåede vi at køre hele vejen rundt, inden vi fandt et sted, der ikke var helt så ubeskuet som ønsket, men til gengæld heller ikke helt så vådt som moseområder har det med at være.

Vi pakkede tæppet ud, nød vores kolde drikke og spillede et enkelt spil, som Emilie vandt overlegent. Inden jeg lagde mig med en bog og Emilie fandt spil frem på mobilen.

Inden længe blev det en smule for koldt og skønt det var lækkert sådan at være ude, vendte vi næsen hjemad.


kagsmosen

4 kommentarer:

  1. Det er næste ikke til at tro, at vejret efter mange måneders rigtig vinter, allerede har fundet de bare tæer frem, men hold da op, hvor det skal nydes.

    SvarSlet
  2. Sifka, vi nyder - kan du tro :)

    SvarSlet
  3. Christunte, det er klart mellem de bedste spil, jeg nogen sinde har mødt :)

    SvarSlet