søndag den 11. marts 2018

Samarbejde


Indlægget er sponsoreret.


Jeg har for længe siden forsvoret at min blog skulle indeholde nogen form for reklamer. Det er ellers ikke fordi, der har manglet opfordringer. I løbet af de år år jeg har blogget, har der mere end een gang væltet ideer til reklame i den ene eller den anden form ind i min indbakke.

Nogen af dem har haft potentiale. Været spændende og jeg har hver gang overvejet meget nøje om det kunne være interessant. Og valgt fra. Mest fordi jeg havde forsvoret reklame på min blog.

For et par uger siden havnede endnu en opfordring i min mail. Umiddelbart var jeg tilbøjelig til at følge gammel vane, og sige nej tak. Men så blev jeg alligevel hængende i tanken om, at det kunne være lidt spændende. Det kunne være en udfordring.

Udfordringen kom fra Hobbii.dk, der lagde op til et længerevarende samarbejde. Det er ikke fordi jeg tænker Hobbiis vareudvalg som fantastisk eller afsindig spændende, og på en måde var det netop det, der fik mig til at se det som en udfordring. En længere mailkorrespondance med Lucas Marketingmedarbejder, der i et kort øjeblik kandiderede til titlen som min nye bedste ven, fik sat mine tanker om et samarbejde i perspektiv, og gav grobund for noget, jeg mener at kunne lægge ansigt til.

For jeg gider ikke hvad som helst. Med tiden er jeg blevet kritisk i forhold til hvilke garner jeg sætter pindene i, og min principbeslutning om kun at bruge økologisk, eller økotex certificeret bomuld står stadig ved magt.

Efter en lang snak frem og tilbage, endte vi ved spørgsmålet om hvilket garn jeg havde lyst til at modtage. Jeg nåede at blive en smule perplex, for kunne jeg bare vælge? Jeg havde ingen gode ideer.

Jeg endte med bomuld. Økologisk selvfølgelig, som Hobbii rent faktisk ligger inde med. Længe har jeg tænkt at Rose skal have en sangkuffert i fødselsdagsgave, når hun til august fylder et år. Endnu har jeg kun flyvske tanker om hvilke sange der skal repræsenteres af hæklede figurer, og havde ikke tænkt at indkøb stod lige for.

Så Bomuld det blev. Jeg hentede det i onsdags, for Hobbii.dk har slået sig ned lige rundt om hjørnet, og det kan ganske simpelt ikke betale sig at sende noget, nogen som helst steder hen. Så skal jeg bare hente på posthuset - og det er længere væk.

Altså er jeg nu indehaver af seks forskellige farver økologisk bomuldsgarn, der for en dels vedkommende skal transformeres til små hæklede figurer, der hver repræsenterer en børnesang. Jeg kan allerede nu konstatere at der ikke er farver nok - der skal mindst være en klar rød - for Se min kjole er et must.

Det er vel ikke være noget problem at bruge flere forskellige garner - bare de er økologiske - og stadig kunne anmelde det ene af dem - tænker jeg.

Foreløbig har jeg stadig masser af tid. Garnet fra Hobbii skal nok komme på banen igen, men lige nu gælder det helt andre projekter, som skal være færdige, før jeg har plads til nyt. Jeg har også brug for tid til at vælge de helt rigtige sangfigurer - og der er mange gode ideer ude på det store net. Jeg har allerede kigget.

Men altså ikke besluttet mig.

2 kommentarer:

 1. Spændende om de lever op til dine krav om økologi og kvalitet.
  Jeg er lige gået i gang med at hækle figurer til en sang kuffert til Njord, som jeg håber at kunne have lidt klar til dåben om 14 dage.
  Foreløbig har jeg mariehønen til "mariehønen evigglad", edderkoppen til "lille peter ederkop" og Haletudsen til "bim bam busse", jeg har skrevet 22 sange ned, men man kan jo altid fylde flere figurer i kufferten med tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Trine, jeg tænker også at det skal være et lille med godt udvalg, og mulighed for opfyldning hen ad vejen. Her skal jeg helt sikkert omkring "Se min kjole", "Lille sky gik morgentur", "Jeg er en glad lille cowboy" og muligvis Phantom of the opera, fordi det er det faren kan synge :)

   Slet