torsdag den 30. august 2012

Hmmm


Mens de udenfor sætter stillads sammen, stod der pludselig en mand på mit dørtrin, der ville skifte målere på radiatorerne.


Mogenstrup, august 2012


Jeg vidste godt de skulle skiftes, men forstår det ikke rigtigt. Grundlaget for at skifte dem, altså. Vi har modtaget et brev, om at de skal skiftes. Og løfte om mere information, om hvornår. Det sidste er så glippet. Flere steder end hos mig. Om ikke andet følte jeg mig så ikke helt så dum og uvidende, da manden kunne fortælle, jeg ikke er den eneste, der ingenting vidste.

Jeg håber ikke han rammer for mange uåbnede døre.

Nå, men nu er de skiftet, og jeg fik fejet bag skufferne i køkkenet. Han var hurtig, men vidste ikke ret meget. Jeg var nemlig ikke den eneste, der spurgte om vandmålerne så også skal skiftes.

I det der ene brev jeg fik. Det om at varmemålerne skulle skiftes. Blev der slået på, at de er eddersmarte og kan aflæses på afstand. Smart tænker jeg, og forstår ikke hvorfor de så skulle skiftes for mindre end to år siden.

Usmart tænker jeg i forbindelse med vandmålerne. De plejer nemlig at blive aflæst samtidig. Nu kan varmen så aflæses på afstand, og det er ikke nødvendigt at komme indenfor. Vandet kan så ikke aflæses på afstand. Så skal de jo alligevel indenfor....

Goddag Mand Økseskaft. Fristes jeg til at tænke!


Mogenstrup, august 2012


På den anden side kan vandmålerne alligevel ikke aflæses. Sidste gang, lå den ene mand i samtlige tyve minutter og forsøgte at læse gennem laget af kalk, der sidder på indersiden af måleren. Mens den anden aflæste samtlige varmemålere. Han fortalte dengang, at vores vandmåler ikke er den eneste, der er totalt forkalket. Som har siddet der siden tidernes morgen.

Jeg kan ikke lade være at tænke, om ikke pengene var givet bedre ud, hvis det var vandmålerne, der var blevet skiftet...

Somme tider skal jeg måske bare lade være med at tænke. Eller prøve at forstå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar