torsdag den 23. december 2010

Perler med lys


Lysskåle


Britta skrev om lysestager af perler. Det kunne vi ikke lade stå usagt, men var bange for at lys og varme i de små perleskåle ikke ville være en god kombination.

Men forsøget skulle gøres, og da jeg kom i tanke om de små lysglas, der passer perfekt til fyrfadslys, fik projektet en chance.

Og det virker. Glasset bliver sikkert varmt, men skålen gør ikke. Og det er det vigtigste.

Fine ser de ud, selvom udendørs ikke er det bedste til indendørs lys, så de kommer ind igen. Men ude har de allerede været en gang, for med sne og kulde er det let at køle af og hurtigt kunne få skålene frem i lyset og se det endelige mesterværk.

Samtidig får varmen fra skåle taget direkte fra ovnen sneen til at reagere med hyggelig knirkelyde til følge. Emilie stod i aftes, da endnu et projekt så dagens lys, og kunne ikke få sig selv til at lukke døren. Men måtte blive stående og lytte til knirkelydene.


skåle til afkøling i sneen


Og mens lysene hygger, Emilie passer på, Ungersvenden sover efter en hård nat med kammeraterne og Anders stadig må slide og slæbe inden tre dage uden arbejde, vil jeg klæde mig varmt på, trodse fygende sne og kulde og finde det sidste vi mangler inden det for alvor bliver jul.

3 kommentarer:

 1. De rigtig fine, har også et par lille skåle der er lavet sådan.. :D

  SvarSlet
 2. Her har de fanget Joan, de er så hyggelige at lave :)

  SvarSlet
 3. Hej,
  Jeg kom lige tilfældigt forbi din blog.
  Hvor er det bare nogle fine lysestager, og en perfekt inspiration til en gave, som børn kan være med til at lave :-)
  - Hvor har du købt de små glas henne?

  Vh
  Signe

  SvarSlet