søndag den 19. december 2010

Decembersøndagshygge


december 2010

Overspring er mit mellemnavn i dag. Egentlig havde jeg planer om rengøring, oprydning, tøjvask og så videre og så videre og så videre….

Megen oprydning og rengøring er det ikke blevet til. Jo, jo, jeg har flyttet lidt hist og ryddet lidt her, men langt hellere har jeg hygget og puslet og leget og gjort alt muligt andet end det jeg troede, jeg havde planer om.

Tanker om alt det jeg var nødt til at gøre, har også meldt sig. Og således måtte Emilie og jeg lige ud og købe lidt ind, for rengøring uden cola – og det selvom jeg ihærdigt forsøger at bilde mig ind, det slet ikke er godt – det kan ikke lade sig gøre. Og forresten havde vi ikke brød eller noget til frokost.
Faktisk kan jeg godt blive ved, for det var også nødvendigt at hjælpe Emilie med noget computernoget – vistnok youtube, som er meget vigtig. Eller at snakke med Daniel om World of Warcraft, som er ligeså vigtigt. Om lidt er jeg nok (i rengøringens tegn) nødt til at tegne op og klippe den bunke sider jeg har hevet ud fra en anden bunke alt for damerne, med tanke på endnu en foldet taske. For det er meget nemmere at rydde op og pakke en bunke færdigklippede stykker papir til side, end en uregelmæssig bunke sider fra et dameblad, der mest ligner en bunke rod… De klippede stykker kan nemlig være i en kuvert, og det er smart.

Der var også vigtigt at lave en forklaring til den lille skål af perler jeg lavede i går. Karina efterspurgte nemlig, og sådan noget kan man ikke sidde overhørigt. Eller noget – i hvert fald poster jeg den lige om lidt. Så kan det være der bliver tid til at flytte et eller andet inden Anders kommer træt hjem fra arbejde.. og Hey, vi købte også øl – så det arbejdende mandfolk kan føle sig værdsat….

Jeg er sikker på der må være noget mere, der er mindst lige så vigtigt eller helst vigtigere end gulvvask…  Og gæsterne kommer først den treogtyvende. Jeg når det nok.. Skulle måske overveje at begynde en liste over indkøb til gæstebud og jul.. og overveje hvordan transporten af samme skal foregå – godt jeg stadig har klapvognen stående i kælderen…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar