fredag den 28. november 2008

Alene hjemme


Jeg har nærmest fået en weekend helt alene forærende.

Eller - næsten helt alene.


Som så mange andre skilsmisseramte børn, er mine hos deres far hveranden weekend. Ifølge planen skulle de derfor være hjemme nu. Men de er blevet store, de laver egne planer.

Hos farmand er weekenden omkring 1. søndag i advent henlagt til julehygge, klippe-klistre, kagebagning og kalenderlysdekorationer. Det ville de ikke være foruden, så tøsebarnet er taget afsted - og har meldt hun kommer hjem engang søndag aften.

Yndlingen tager først afsted engang i morgen, for han skal først tilbringe natten på den lokale netcafe - det er nemlig meget federe at betale for at spille hele natten end at sidde hjemme :)


Kæresten er til julefrokost og har iøvrigt lovet at arbejde over i morgen, hvorefter han skal hjem til brormand, for at bruge resten af aftenen og sikkert natten med til rigtig drengerøvshygge.
Han har dog meldt at det ikke bliver alt for sent i aften - han skal jo op i morgen.

Og mig - ja jeg skal bare hygge mig. Strikke, læse måske begynde på de næste billeder (der godt kunne gå hen og blive årets julegave).

I morgen planlægger jeg at tage turen til Roskilde og Stof & Stil og på hjemvejen Ikea, før jeg i morgen aften er inviteret til middag hos min mor og Annelise.

Egentlig gjaldt invitationen også resten af familien, men der var gjort regning uden vært, så de må nøjes med mig :)


Det er længe siden jeg bare har været mig - jeg glæder mig :)

3 kommentarer:

  1. Det kan være så dejligt med disse alenetider :-)

    SvarSlet
  2. Når jeg får sådan en weekend så er det næsten som en ferie. Man kan gøre præcis hvad man vil og hvornår man vil

    SvarSlet