onsdag den 5. oktober 2011

Tidlig afgang


Til daglig har jeg god tid om morgenen. I dag er det lige omvendt.


Årets eneste dhalia


I Rødovre kommune besluttede den øverste ledelse nemlig for nogle år siden at passe på medarbejderne. Der blev indført kaffe/the og frugtordning, vi fik mulighed for at bruge Vestbadet og motionscentret og endelig er der en flok fysioterapeuter, der står til rådighed for skavanker, sundhedsprofiler og en lille smule massage.

Desværre er muligheden for svømmehal og motionscenter for nyligt taget af programmet. Det viste sig at være skattepligtigt, og det var ikke meningen. Til gengæld er muligheden for fysioterapeuterne stadig åben, og de føler sig slet ikke brugt nær nok.

Derfor er der nu taget initiativ til et ryghold for pædagogerne på skolen. Tidligt. Onsdag morgen inden personalemødet. Vi starter i dag. Der er også oprettet et hold for lærerne, på et senere tidspunkt i forhold til arbejdstider, men jeg ved ikke om der er deltagere.

Jeg er i hvert fald spændt. Det eneste jeg ved, er at programmet løber en time, vi skal regne med at blive svedige og vi skal undervejs bruge store bolde. Jeg er klar. Tasken er pakket og det bliver helt hyggeligt at følges med Emilie i skole de næste otte onsdage.

2 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig måde at starte arbejdsdagen med sine kolleger på. Jeg er sikker på at I både blive svedige og ømme og får rørt lattermusklerne oveni.

    Rigtig god onsdag.

    SvarSlet
  2. Mette, det var rigtig hyggeligt, og det gik alt for stærkt. Også selvom det er svært at spænde i både bækkenbund og dybe mavemuskler samtidig med små bevægelser af andre muskler... Jeg tror vi var mere koncentrerede end grinende :)

    SvarSlet