søndag den 29. juni 2014

Clue #5


Ferien er startet. Jeg lader op. De første dage skal bruges på ingenting. Stadig ligger ferien lang og ubrugt foran mig. Vi har ingen planer, vi har nogen planer om planer, vi har et par fødselsdage og ellers mest ingenting og arbejde til Emilie.


TTL Mystery Shawl 2014 - Clue#5


Hun har sagt op. Næste år er hun for langt væk til arbejde. De sidste uger skal bruges til at fylde op på kontoen. Hun er klar og det betyder en ferie med få dage sammen. Vi tager dagene som de kommer, og når vi er klar. Lige nu er jeg mest til ingenting, men jeg mærker energien vender tilbage. Lige pludselig er jeg klar. Og ellers er det fint at lave ingenting.

Det femte og sidste clue til det mystiske sjal dukkede op i går aftes, lige da jeg overvejede sengetider og dyner. Jeg kiggede. Selvfølgelig. Og når sidste clue stort set ikke er andet end en aflukning blev sengetiderne hurtigt udskudt.

Nu ligger det midt på gulvet, spændt op efter alle kunstens regler. Det er blevet større end jeg regnede med. Det er blevet fint og jeg glæder mig til det om nogle timer ... eller dage .. er tørt.


Jeg har heldigvis ikke travlt.

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig til at se det, god ferie og afslapning.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Violykke. Det er blevet rigtig fint :)

      Slet