fredag den 31. januar 2014

Endelig lys


Det er flere dage siden jeg strikkede ugens clue på både sjal og strømper. Siden har begge dele ligget og ventet på lys. I dag var der masser. Måske også fordi jeg er hjemme. Jeg har nemlig fri.


TTL Mystery Sock 2014 - Clue#3


Jeg lader op. Hygger og overvejer at pakke mig ind og gå ud. Nogle indkøb ligger og vinker. Vi skal vel have noget at spise på et tidspunkt. I morgen og på søndag er en hel anden sag. Der er planlagt personaleweekend. Jeg har set programmet, og selvom jeg ved jeg er træt når vi når til mandag, lyder det superspændende.

Vi skal ingen steder hen. Bare være på arbejdspladsen. Jeg kan godt lide når vi tager væk, men sådan skal det ikke være denne gang. Måske næste gang. Man kan aldrig vide.

Og mens sneen dalede udenfor fik jeg taget billeder af både hæle og en flok trekanter langs kanten på det, der engang bliver et sjal. Jeg tror det bliver fint. Jeg synes bare det mangler en spids i den ene ende. Kommer det ikke, tilsætter jeg bare selv. Har jeg besluttet.


Ysolda Teague - Mystery Shawl 2014 - Clue#3


Nu er det så lige gået op for mig, at det skulle være muligt at gentage ugens korte clue lige så mange gange som man skulle have lyst. Maskeantallet skulle efter sigende passe. Bare det er alle tolv pinde, der gentages. Og tolv pinde er jo ikke mange - måske var det derfor det ikke tog lang tid at strikke.

Jeg tænker lidt, at det kunne være fint med en ekstra gentagelse eller to.

jeg tænker lige lidt mere...

4 kommentarer:

 1. Jeg har lige læst bogen om at være introvert, det var en øjnåbner ;)
  Tænk man ikke er ene om at have det sådan og det er helt lovligt.
  Så skal man bare lære at det er ok at sige fra.
  Sejt du tog der ind og købte bogen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. KLudemutter, det er efterhånden mange år siden jeg på en arbejdsplads blev typetestet og dermed fik det sort på hvidt.Dengang var tilgangen at der ikke er noget rigtigt eller forkert, men at det er en rigtig god ide at kende andres spidskompetencer i forhold til arbejdsfordelinger :)

   Slet
 2. Total lækker grønt garn :-) Hvad er det mon for noget?? Knus og SAAAAAAVVNNN hihi

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, det skulle gerne ende med et par strømper. Og jeg synes også farven er rigtig fin.
   Knus :)

   Slet