søndag den 19. februar 2012

Sofaplaner


Her dufter skønt. Emilie bager chokoladecupcakes med topping af det mest afskyelige, lækre, fedtfyldte og smagsfulde chokoladecreme.


Cupcakes


Når hun om lidt har hevet den sidste plade ud af ovnen, er planen at bænke os i sofaen og se de sidste to afsnit af eventyret om Harry Potter. Vi har set os gennem de foregående, og blev enige om at de to sidste skal ses i et stræk. Enigheden strakte også til at vinterferien vil være velvalgt til formålet.

Jeg glæder mig til et gensyn. For Emilie er det helt nyt. Det er ikke lang tid siden hun opdagede, at det Potterske univers er langt mere spændende end hun gik rundt og troede.

Daniel kigger helt sikkert med fra sidelinien. Det er længe siden han opdagede magien, og passer vi ikke på, fortæller han fremad og kan hurtigt ødelægge den halve fornøjelse.

Det kan være svært at lade være, når man nu kan det hele udenad og både har set filmene og læst bøgerne så mange gange, at det er et under bogstaverne endnu ikke er slidt af siderne.

10 kommentarer:

 1. Superhyggeligt at se Harry Potter sammen med sine børn:-) Og når der så ovenikøbet er lækre cupcakes til, så kan det da ikke blive meget bedre:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Irene, du kan tro det var hyggeligt :)

   Slet
 2. Hvor lyder det som en dejlig og hyggelig vinterferie sammen. Her elsker vi også Harry Potter og har både læst og set dem flere gange. Især min ældste er solgt :)
  Nyd jeres sidste feriedag og de lækre muffins!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, her er også læst, af både søn, kæreste og mig. Emilie er ikke helt så solgt til nedskrevne ord, så vi satser på film i stedet.
   I øvrigt er vores vinterferie slet ikke begyndt endnu - officelt er det først i morgen. Så du kan tro vi vil hygge videre :)

   Slet
 3. Her i huset har vi jo også Potter-feber. Andreas kan stort set gengive hele dialogen i de 3 første film, som han har fået lov til at se indtil videre. Først skal bogen læses - så må man se filmen. Sådan er reglerne i hvert fald her i huset, for jeg tror ikke, at der bliver sovet mange timer natten efter en Harry Potterfilm, når man kun er 6 år... med mindre man har fået historien ind i små afsnit med mulighed for at få uddybende forklaring på noget af handlingen.
  Rigtigt god fornøjelse.

  KH K

  SvarSlet
  Svar
  1. Karina, jeg synes helt klart også læsning først ville have været en god ide. Specielt også for forståelsen. Men sådan blev det ikke. Jeg kunne selvfølgelig have insisteret. I stedet vælger jeg at håbe hun en dag ikke oplever læsning som skole, men kan se det som en dejlig oplevelse :)

   Slet
 4. Ja, det er ikke nemt at holde bøtte, når man ved en masse ;-) Du kan simpelthen ikke være bekendt at vise sådan et kagebillede - det vil helt sikkert spøge i fantasien de næste mange dage ;-) De kager ser godt nok totalt livsfarlige og fristende ud - god fornøjelse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikkeheksen, det er jeg ked af. Men jeg kan forsikre dig om, at de smager lige så godt som de ser ud :)

   Slet
 5. Svar
  1. Losarinas mor, du kan tro, det var hyggeligt :)

   Slet