søndag den 19. februar 2012

Nødvendigheder


Somme tider kan det være bydende nødvendigt at begynde nyt. At starte et projekt, der også kan ses en ende på. At være på vej med noget, der bliver til noget og som føles helt rigtigt.

Således kom der nye masker på pindene i går. Imens Nina sad på den anden side af bordet og strikkede lystigt på en lækker sag, der inden længe skal varme hende når arbejdsdage igen dukker op.


Opstart, der tegner rigtig godt


For samtidig med at Århusfamilien kan takke farvel til en uges vinterferie er vores lige begyndt. Og mens valget af det nye projekt var let, var det langt sværere at få begyndt. Printeren var nemlig løbet tør for farve. Har været det længe, men nu skulle der væske til.

Altså gik Nina og jeg til centret, mens Daniel forsøgte at få øjne, Emilie hoppede rundt med aviser, Lærke slangede sig i Emilies seng og Anders tog en tur omkring arbejdet og maskinerne.

Han har lovet mig en ring. Han har fundet sølv og forsøgt med smeltefunktioner og støbeforme. I aftes kom han hjem med en prototype af aluminium, som der bestemt er muligheder i. En ring lavet af en finmekaniker kræver andre metoder end en guldsmeds, og jeg er spændt på resultatet.


Prototype


I centret fandt vi både printerfarve og flødeboller. I et anfald af lyst til marcipan vendte vi hjem med en skovbærblanding fra Anton Berg, der mest af alt smager af vingummi, men som sikkert kan gøre sig i en eller anden form for kage. Spørgsmålet er hvilken, for helt alene er det ikke godt, og jeg står nu tilbage med en skovbærblandet stang marcipan og mangler en god ide. Billigt var det - måske er salget ikke så godt som ventet. Jeg har fuld forståelse.

Hjemme kunne jeg slå masker op, mens Nina kunne fastslå at de gode gamle gennemtravede støvler ikke længere kan modstå et ordentligt regnskyl. Hallet's Legde er på pindene, og jeg er mere end tilfreds.

Og mens jeg glad strikker videre, glæder jeg mig over gårsdagens besøg, og håber de alle kom godt hjem.

2 kommentarer:

  1. Hej Pernille! (vi kender ikke hinanden, men jeg læser med hos dig) nNu så jeg at du er i gang med Hallets Ledge, og den har jeg også strikket! Ved du at der er en hel gruppe på Ravelry omkring denne dejlige trøje? Det må du se! Jeg tror der er 55på Rav som har strikket den. Hilsen sillekaren (ravatar)

    SvarSlet
  2. Hej Karen.
    Nej det vidste jeg ikke. Men det kommer ikke bag på mig, der er mange flere grupper på Ravelry, end jeg har fantasi til at forestille mig :)
    Dejligt du læser med.

    SvarSlet