søndag den 21. februar 2016

Klar til ferie


I Nyhederne taler de om lange køer ved grænseoverskræringer. Køer af folk på hjem hjem fra vinterferie. Faktisk lyder det som om, de i Nyhederne har glemt at ikke alle kommuner holder vinterferie i uge syv. Rødovre for eksempel. Her ligger ferien i uge otte, og dermed kan jeg se frem til tre dages ferie.


Starten på en elefant


Ferien sparkede jeg i gang med en plan om at nu skulle crazykjolen være færdig. Der manglede ikke meget. Faktisk kun alle de hæklede kanter langs kanter og andre steder med nogenlunde mening. Hæklede kanter tager en evighed. Nogen gange.

Jeg endte med en beslutning om ikke at gå i seng lørdag aften før sidste ende var hæftet. Klokken nåede over midnat før jeg lå i min seng. Trods hækling hele dagen.

Nu er kjolen vasket og lagt til tørre. Og jeg glæder mig til at tage den i brug.

Hvad resten af ferien skal bruges til står endnu åbent. Emilie har planlagt bytur på tirsdag. Jeg har ærinder i København, Emilie har planer der involverer os begge i City, og jeg har overvejelser om overraskelser. Gode planer for en hyggelig dag.


Starten på en elefant


Måske skal jeg også hækle et par afrikanske blomster. Jeg er normalt ikke modtagelig for bestillinger, jeg gider faktisk ikke, og hvis jeg selv skal sige det, er jeg efterhånden blevet rigtig god til at sige fra. De fleste gange om ikke andet.

Men nogen bestillinger – eller meget søde forespørgsler – siger jeg ikke nej til. Det her er en af dem, og lige nu ligger første femkant til en elefant klar.

Den ligger kun klar, for er farveholdningen kunne fremvises og godkendes. Det kan nemlig godt være svært at forestille sig fire nøgler garn omdannet til en farverig blomst. Femkanten er godkendt og jeg har lovet at være færdig inden maj.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar