mandag den 9. november 2009

Giv og tag


lys

Min mor havde planlagt pakkeleg, til fødselsdagen. Noget både store og små havde meget sjov ud af.

Vi havde alle små pakker med, og reglerne blev diskuteret livligt inden vi gik igang. Det var vigtigt for min mor, at alle (i hvert fald børnene) endte med mindst een gave. Vi tegnede og fortalte og blev enige om regler, der ville sørge for gaver til alle.

Det er sjovt som enkelte pakker under legen skilder sig ud og bliver de vigtigste af alle. Enkelte pakker nåede bordet rundt mere end blot et par gange i forsøget på at finde den endelige ejermand.

Da uret ringede ud, og der blev pakket op, var vores fangst ikke af de dårlige. Lys, blyanter og viskelædre kom i tasken hjem – gode ting, der nok skal blive brugt.

Emilie vandt et formbart hovede, der vakte glæde og Ungersvenden en kop, der endnu ikke er taget i brug.

Lysene varmer allerede, mens jeg stadig strikker sokker, beregnet til både pakkekalender og julegaver. De sidste billeder til min afhandling om sokkestrikning – afhandling, fordi det fylder meget mere, end jeg havde forventet og undervejs mangler stadig billeder, der kan hjælpe forståelsen.

Det er sjovt at skrive og selvom jeg endnu ikke er færdig, er enden i sigte.

Mandag aften kalder til forældremøde i Emilies klasse. Det skulle have være holdt for længe siden, men sygdom krævede udsættelse og jeg er lidt spændt på at høre lærernes side af en skolegang, der næsten kun føles rosenrød, når Emilies side af sagen fremlægges.

6 kommentarer:

  1. Sådan en pakke leg er bare sjov, uanset årstid. Det er noget, der virkelig kan bringe det værste ;o) frem i folk, der kaster sig ind over bordet eller løber om for at kapre DEN bedste gave.

    Og så er det jo ikke altid man skal skue hunden på hårene, som nogen siger.

    SvarSlet
  2. Vi havde nu hverken kast eller løb, men et par tårer blev det til, da indholdet endelig kom for en dag... Og heldigvis en mor der efter flere små snakke i kroge rundt om, lovede at købe pakkens indhold for den flade 20'er den vist havde kostet :)

    Det er nu meget sjovt - jeg glemmer altid hvor sjovt, det faktisk er :D

    SvarSlet
  3. hvor har I hygget jer, dine indlæg vidner om den dejlig dag :-)

    SvarSlet
  4. Jeg er efterhånden bange for, at min gevinst fra for nogle uger siden er gået tabt i posten? :o(

    SvarSlet
  5. Lene, det gjorde vi :)

    Det er faktisk lidt pinligt Bettina, men jeg har ikke fået den sendt. Jeg fik adresser fra to, og tænkte jeg lige ville vente til jeg havde alle tre... og så tog den ene dag den anden.... Jeg lover at sende den - snarest :o(

    SvarSlet
  6. Nååååh, ok, Pernille, det er da bare helt i orden og ganske velkendt! Jeg har bare så dårlige erfaringer med posten, så jeg var ret nervøs efterhånden. :o) Tak for opdateringen.

    SvarSlet