fredag den 22. august 2014

Til hende den lyserøde


Lyserøde bestillinger

Lyserøde bestillinger

Lyserøde bestillinger

Lyserøde bestillinger

Lyserøde bestillinger


Sidste weekend gav anledning til bestilling af en ny nøglesnor. Den fra skolen udleverede levede ikke op til kravene.... både hvad angik farve og holdbarhed.

Grisen var den anden usbnøgle jeg bestilte.. Jeg skal vist også have en selv. En sjov en...

Det hele er sendt, modtaget og glade budskaber sendt retur.

6 kommentarer:

 1. Jeg er endnu ikke kommet til brug af nøglesnor, usb-grisen er jeg vild med. Jeg kan godt forstå at der blev glæde hos Emilie med så smuk en nøglesnor (formentlig kreeret af mor) og en glad gris :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har ret Lene, jeg har syet. På husholdningsskolen har de nøgle til værelset og nøgle til hoveddøren, så en nøglesnor er vist i høj kurs. Jeg bruger en til mine arbejdsnøgler. Jeg har den sjældent på, men den er fin at have i hånden, og betyder at det hele fylder nok, til at nøglerne ikke hele tiden bliver væk... Jeg får nemlig altid lagt dem alle mulige steder.
   Grisen synes jeg også er skøn :)

   Slet
 2. Jeg elsker lyserødt, så sådan en nøglesnor er lige min smag - for ikke at tale om grisen. Måske skulle jeg købe en, jeg bruger ofte et usb-stik, når jeg skal flytte rundt med mine billeder. Sælger du sådan en nøglesnor? Ja undskyld jeg tænkte tanken og så spurgte jeg ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg har nøglesnore til salg på amio, men ingen lyserøde. Hvis du kan vente en uge eller to, vil jeg gerne sy en til dig :)

   Slet
 3. Tak, det er et meget flot tilbud, som jeg med glæde siger ja til :) Du giver bare besked, når du er klar. TAK :)

  SvarSlet