søndag den 21. april 2013

Stille og uden den store hastighed


Jeg satte uret til en halv time, og kravlede under dynen til Anders. Han sov, og gjorde ikke modstand, da jeg varmede mine iskolde fingre, tæer og kolde ben mod hans varme.


Spæde stikkelsbærskud


Efter en halv time var jeg klar til at stå op. Knapperne er syet i megasweateren, og prøvet på er der ingen tvivl om, at den bliver rigtig god.

Den mangler stadig et opskyld. Og endnu en flok knapper. Den er dobbelt hen over forstykket, og indvendigt mangler vi stadig at finde de rigtige holdepunkter. Det skal være træ, og det skal være fladt. De runde og aflange udenpå vil bare give mærkelige buler indenunder.


Spæde stikkelsbærskud


Hvis ellers han giver slip. håber jeg at kunne give den en let vask i dag, finde knapper i morgen og forhåbentlig få den helt færdig og klar til brug inden for ganske kort tid.


Spæde stikkelsbærskud


Udenfor har stikkelsbærbusken pludselig fået spæde grønne skud. Det tror jeg ikke den havde i går. Hvis den havde, gemte den det godt.

Fra sofaen sidder Emilie med anden halvdel af unge Potter på skærmen, mens hun de sidste tyve minutter har skreget på mad. Jeg tror vi er ved at være klar til at gå i køkkenet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar