søndag den 21. april 2013

Jeg tænker at mætheden holder et godt stykke tid


I dag holdt vi søndagsbrunchen på et noget traditionelt niveau.


Søndagsbrunch


Velsmagende oksekødspølser med ost og spicy krydderier sammen med en omelet med tomater og champignon.

Et lille stykke stegt kylling og lidt friskt i form af fintsnittede sukkerærter og finthakkede skalotteløg vendt i skyr, sammen med finthakket salvie, salt og peber gav udseende af lidt, men godt.

Emilie kan egentlig ikke lide skyr. Jeg ved det godt, men prøvede alligevel. Hun fortalte også, at hun egentlig ikke kan lide skyr, mens hun rakte ud og hældte mere op, og fik sagt at i den her udgave kan hun godt lide det.

Syrligheden virkede godt sammen med de noget federe smage fra resten af mulighederne.

Og hun har helt sikkert ret, for det hele forsvandt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar