tirsdag den 2. april 2013

Gad vide hvordan hverdagen kommer til at se ud


Det er tirsdag. Ferien er slut. Lockouten er begyndt.

Vi har heldigvis ingen små børn. Ingen logistik, der skal gå op i en højere enhed. Men vi har en strålende mulighed ud i selvstyringens kunst.


Jeg tror de skal pyntes med blomster


Emilie har en ide om opgaveskrivning. Hendes dansklærer har over intra bedt om læsning hver dag og jeg mener at et par ekstra huslige opgaver er på sin plads.

Vi snakker om at afsætte tid hver dag. At skemalægge og holde fast. I en hverdag, der mest af alt minder om ferie. Eller som Emilie sagde; Det føles som om jeg er hjemme, fordi jeg er syg, men egentlig er blevet rask..

Nødskemaet ser noget tomt ud. Kun torsdag rummer to fysiktimer. Med et ganske lille antal tjenestemandsansatte lærere på skolen, kan jeg godt være lidt spændt på, hvor mange børn, der dukker op i Caféen, når jeg når frem.

Om ikke andet, er der sikkert et skab eller noget andet, der kan trænge til en våd klud.


Tirsdagsstrik


Indtil jeg skal af sted nyder jeg solskinnet og duften af forår. Nyder fuglenes pippen og muligheden for at starte hverdagen langsomt op. Jeg glæder mig også over, at med en lockoutramt elev hjemme, er der indlagt mulighed for fotografering af den færdige frakke.

Men først når solen er kravlet lidt højere op på himlen.

8 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se den færdige frakke! Den så superflot ud på gyngebilledet. Jeg er SÅ imponeret!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget glad for den, Christunte :)

   Slet
 2. Det er en svær tid for både lærere og de unge mennesker, for lige nu er det fedt at have fri, til gengæld bliver der meget mere arbejde op til eksamener, når skolen bliver normal igen.
  Jeg glæder mig til flere billeder af din frakke, den så superskøn ud på gyngen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, det er svært, og jeg synes det er endnu sværere når mange af børnene har fanget noget, men egentlig ikke ved hvad det hele drejer sig om.

   Slet
 3. Du må have en god dag med mindre larm og måske flere "huslige" gøre,ål på jobbet end ellers. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Catarina, det blev en lang dag :)

   Slet
 4. Lockout derhjemme??? Hvad sker der????

  SvarSlet
  Svar
  1. Lin, der er konflikt mellem lærerne og KL. Den varslede lockout trådte i kraft i dag - cirka trestusinde lærere kan ikke komme på arbejde, cirka sekshundredetusinde elever kan ikke komme i skole, et utal af forældre står med logistikproblemer og eksamerne nærmer sig...

   Slet