fredag den 19. april 2013

Tid til stilhed


Fredag har god tid. Mens resten af ugen har været præget af tidlige afgange, har jeg dag tid til alt og ingenting. Det føles tiltrængt og godt i forhold til resten af dagen.

Vi skal på tur. Vi skal bowle og i biffen. Vi skal spise kinesisk og komme alt for sent i seng. Trods det lille medlemstal er en trediedel meldt til, og jeg ved det nok skal blive sjovt.


Bunke til viderebearbejdelse


I aften kommer der fart på. speedsnakkerne vil høres og energi skal køres af. Så er det godt med en formiddag i et helt andet tempo.

Jeg har været kurvene med stof igennem. Jeg har klippet, revet og strøget, og nu ligger to meget forskellige bunker og venter på at blive omformet som indmad til de to taskeforstykker.


Bunke til viderebearbejdelse


Et par knapper, lynlåse og noget gjordbånd til hanke må jeg i byen at hente. Og så mangler jeg lige at finde ud af, om jeg stadig har rester af det lyserøde blomstrede fleece, der for år tilbage pyntede indeni Emilies flyverdragter og vinterfrakker.

Fleecen er tænkt som mellemfoer og fornemmelse af fylde i den færdige taske. Det skal ikke ses, og her passer det lyserøde og blomstrede fint.

2 kommentarer:

  1. Det lyder da som en rigtig skøn weekend Pernille :-) med lidt af det hele... Sikke mange fine stoffer, spændende at se hvad du får ud af dem!

    Rigtig dejlig weekend og nyd den, her i Nordjylland skinner solen fra en skyfri himmel :-) Stort kram OddStyle

    SvarSlet