onsdag den 3. april 2013

Bagt avocado


I går aftes løftede Anders sløret for, at han længe har gået med tanken om at bage avocado.

Kan man det? har hans tanke været. Vil det smage godt? Virker det overhovedet?


mad1


mad2


I dag gjorde han det.

Skar avocado i stykker. Hældte stykkerne i et fad. Lagde kylling, en håndfuld overskårne tomater og kvarte solo-hvidløg ovenpå. Garnerede med salt, peber og en smule olie, inden det hele blev stoppet i ovnen.

Efter godt tre kvarter i en halvandenhundrede graders varm ovn med luft, var der serveret.

Det smagte overraskende godt.

Specielt med lidt ekstra salt på toppen.

6 kommentarer:

  1. Det vidste jeg heller ikke at man kunne, men god ide...og hvorfor ikke! Det må da prøves en dag :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Nola, nogen gange skal man prøve ideer af. Og var det endt forfærdeligt, så vidste vi det :)

      Slet
  2. Uhm! Jeg smider ofte avocado i tynde skiver på toppen af min pizza når jeg frembringer en sådan inden den ryger i ovnen, det er ret lækkert!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder også ret godt Pernille. Det skal bestemt prøves :)

      Slet
  3. Jeg elsker avokadoer og spiser gerne en hel hver dag til frokost sammen med tomater. Men jeg har aldrig bagt dem før kunne egentlig heller ikke havde forestillet mig at prøve, før ejg læser dette hos dig. Det tror jeg simpelthen jeg må prøve endag. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Catarina, jeg havde aldrig fundet på det. Men jeg tør godt prøve igen :)

      Slet