mandag den 9. januar 2012

Rap responsKnap to timer efter indlevering af defekt computer, tikkede sms ind: Vi har fikset computeren, og den kan nu hentes.

Selvom det regnede og var koldt, var det ikke svært at lokke Emilie på en omvej hjem.

På spørgsmålet om hvad der var i vejen, kunne den flinke mand bag disken fortælle, at reparatørerne havde taget batteriet ud, sat det i igen, og så virkede skidtet.

Jeg er sikker på, jeg lignede et spørgsmålstegn, da jeg sagde, at det havde vi allerede prøvet. I hvert fald så manden noget overrasket ud og mente at nogen gange er det ikke til at vide med de computere.

For lige at være helt sikker, tændte han den op, dér midt på disken, og fandt også gerne en plastikpose frem, så maskineriet kunne pakkes behørigt ind, inden turen hjem gennem regnen.

Hjemme virker den. Jubii!

Og skulle der ske noget uforudset igen, er vi velkomne tilbage.

6 kommentarer:

 1. Du kan tro vi jubler, Helle :)

  SvarSlet
 2. Det var sørme hurtigt ! og nemt:-)
  Og jeg må give manden ret, det er ikke til at vide med de computere :-)

  SvarSlet
 3. Losarinas mor, gid det altid var så nemt :)

  SvarSlet
 4. Jeg må lige supplere lidt: Det forunderlige er, at man skal sætte strøm direkte på pc, mens batteriet er ude. Så starter pc normalt - efterfølgende (eller ved næste genstart) kan batteriet så sættes i igen. I mit liv som supporter har jeg nok denne type sag een gang om ugen. Men jo dejlig nemt, når man ved det;-)

  SvarSlet
 5. Linnea, det er jo fantastisk viden. Gør den det nogensinde igen, prøver jeg helt sikkert dit råd, inden den bliver sendt videre - hvis jeg husker det. Tusind tak :)

  SvarSlet