torsdag den 5. januar 2012

SokkemysterietKvinden bag Through the loops, Kirsten Kapur, har gennem de sidste år tilbudt et mønster på mystiske sokker. Et mønster der er delt op i flere dele, som bliver frigivet med en uges mellemrum over en måned.Jeg har strikket med de sidste to år. Sjovt nok oplever jeg, at det at strikke på de supertynde pinde, strømper strikkes på, og som jeg ellers ikke er specielt glad for, bliver ganske anderledes og helt sjovt, når processen bliver opdelt og de enkelte dele hurtigt er strikket.

Derfor hoppede jeg også på, da endnu et par var på vej. I løbet af januar skulle jeg derfor gerne ende med er par fine strømper, jeg endnu ikke aner hvordan kommer til at se ud.

Første del er strikket, endda til begge fødder - så jeg er godt på vej. Første del var også hurtigt overstået. Den øverste kant på et par strømper er sjældent uoverskuelig. Næste uge venter benet, hvilket nok kommer til at tage lidt længere tid, inden hæl - fod og tå de følgende uger.

Jeg er spændt på hvordan næste uges input bliver.

4 kommentarer:

 1. Uha, det er jeg da også spændt på. Er det et alm kabelmønster der er begyndt med?? Og hvad har du valgt af garn?? kan ikke liiige se det nemlig så:))

  SvarSlet
 2. Henriette, det er et lille ribmønster, med drejede ret og en smule flytten masker.
  Garnet hedder ShiBui Sock, farven Seaweed.
  Jeg har strikket med det før. Jeg synes det er ret lækkert :)

  SvarSlet
 3. Sikken sjov ide. Jeg kan ikke strikke men jeg kan sagtens forstå at det er sjovere på den måde, lidt som en historie opdelt i flere afsnit.

  SvarSlet
 4. Ja, noget i den retning, Marina :)

  SvarSlet