mandag den 16. januar 2012

Redesign


I løbet af de sidste tid, er der indløbet mere end en besked om besvær med kommentarfunktionen. Faktisk er der flere, der helt enkelt ikke kan kommentere.


Januar 2012


Jeg har set problemet omtalt andre steder, og også set at det kan hænge sammen med Bloggers design. Det er efterhånden længe siden nye designs trådte i kraft, alligevel har jeg holdt fast i det gamle, der er en temmelig omskrevet version af det gamle.

Det har taget tid at ændre og gøre designet til mit eget. Der har også taget tid og dybe vejrtrækninger at turde prøve noget nyt, med fare for at mine bredere billeder og tilpassede ideer ikke ville finde plads.

Med den sidste tids udvikling, er jeg alligevel sprunget ud i det. Valgt et af de nye designs, og endda fundet det rigtige sted i html-teksten, til at ændre bredden, så billederne stadig kan føle sig hjemme.

Der er andet jeg hen ad vejen gerne vil ændre. Måske er det slet ikke det rigtige design til videreudvikling. Måske kan jeg i virkeligheden godt lide det, som det er. Men lige nu får det lov at være, og så håber jeg, at nye designs og nye  baggrundsstrukturer arbejder bedre sammen med opdaterede browsere, som dermed vil give adgang til kommentarfunktioner, der åbenbart ikke vil samarbejde med gammelt materiel.

8 kommentarer:

 1. Jeg har oplevet samme problem rundt omkring og det er drønhamrende irriterende, når man ikke kan kommentere.... jeg synes faktisk det sker ret tit på Blogspot. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke kan lave noget der fungerer ordentligt. Det er jo et problem, som vi aldrig har på wordpress....

  Jeg synes det nye design på bloggen er ret godt. Det er lige som blevet mere fyldigt og det funker udmærket! :-D

  SvarSlet
 2. Tak Jens, jeg synes også det fungerer ret godt. Jeg er ikke sikker jeg er så vild med rammerne om billederne ude i sidebaren, men det kan jeg vel lave om. Jeg skal bare lige gennemskue hvordan :)

  Jeg synes også det er ærgerligt, når tingene ikke fungerer. Hvis det rent faktisk hænger sammen med gammelt materiel og nye browsere, synes jeg det ville være en rigtig god ide, at melde det rent ud til brugerne, så folk kan få ændret til nye layouts.

  SvarSlet
 3. Jeg blev anbefalet at skifte til google crome i stedet for internet explorer, så nu har jeg ikke problemer med at kommentere eller bare se kommentarerne ;) Fin blog :)

  SvarSlet
 4. Fru Westerskov, tak :)
  Jeg har også set anbefalinger om Google Crome. Selv bruger jeg Firefox, og har aldrig haft nogen problemer.

  SvarSlet
 5. Jeg synes, at det ser godt ud! :-)

  SvarSlet
 6. jeg har også måttet ty til google Chrome og så virker det heldigvis, for jeg har virkelig savnet at læse med på kommentarerne og følte mig helt sat af. desuden ser det ud til at være ret meget hurtigere, så det kan godt være jeg skal bruge den mere fremover. ændringen af dit design gjorde ihvertfald ingen forskel i Internet Explorer her hos mig og jeg skal altså lige vænne mig til dit nye look, ved ikke helt hvad jeg synes om den. jeg er vist et frygteligt vanedyr. ;-)

  SvarSlet
 7. Evi, det er jeg egentlig også. Men jeg tror jeg trængte til noget nyt.
  Det lader til at Explorer ikke fungerer særlig godt med blogger, og det sikkert ville være bedre med popupfunktionen til kommentarer. Men så er det jeg bliver tvær og trodsig, for det vil jeg selv bestemme. Så må jeg bare undvære kommentarerne. Til gengæld kan jeg mærke en flytning til helt nye destinationer lokker mere og mere.. Jeg skal bare lige turde, for der er bestemt også vanedyr over mig :)

  SvarSlet