lørdag den 21. januar 2012

København


Vogteren af Rådhuset


Inde foran Københavns Rådhus står nogle temmelig farlige vogtere.  Hvilken art de tilhører, er ikke helt til at vide, men de ser både grumme og temmelig drabelige ud.

Mens vi ventede på Mormor, kiggede vi nærmere på dyrene, der er en fabel for sig, fyldt med dele fra alle fra mange forskellige eventyrvæsener.

Senere mødte vi både regn, slud og sne. Vi fik gået både frem og tilbage på Strøget. Vi var forbi Nikolaj Kirke, der har en udstilling om computerspil. Vi sprang udstillingen over og fortsatte til bladudsalget i Magasin, der af uvisse grunde ikke indeholdt et eneste af de allermest spændende strikkemagasiner, til trods for utallige andre titler. Jeg kunne konkludere at strikkemagasiner ikke stod på listen over spontane indkøb i dag.

Jeg opdagede at der på Købmagergade ligger en HTC-butik, hvor der endda var yderst hjælpsomt personale, der kunne vise mig nulstillingsmuligheden, jeg ikke selv kunne finde. Min nye telefon er nemlig stadig sat op til alting via min tidligere søde kollegas konto. Det kræver en nulstilling at fjerne hans konto og indstillinger, inden jeg selv kan figurere som den primære bruger. Nu ved jeg hvordan, så er der håb om jeg også kan finde ud af at overføre alle mine kontakter, og de få billeder jeg har taget, til computeren inden sletning af alt.

Vi fik sushi af den gode slags, og endte hos Sille til the og varm kakao, inden vi langt efter mørkets frembrud satte næsen hjemad.

Trods kulde, vådt vejr og tøj, der skal hænges til tørre, var det en dejlig dag. Og i morgen venter endnu en.


Vogteren af Rådhuset


Vogteren af Rådhuset


Vogteren af Rådhuset

Ingen kommentarer:

Send en kommentar