tirsdag den 31. januar 2012

Lynvisit


Jeg synes egentlig det er ganske godt, yndlingsonklen ikke er formand. Omvendt har jeg fuld forståelse for hans bitterhed, efter at være kørt hele vejen fra Århus til København til et møde, blot for at blive afvist i døren - fordi han ikke er formand.


Januar 2012


Men havde han været formand, eller velkommen til mødet, havde vi ikke haft glæden af ham til aften. Måske havde vi fået kylling, der var gennemstegt, men sådan blev det ikke.

I stedet fik vi yndlingsonkelbesøg et par timer og et hastigt fremkaldt måltid, der først lige skulle købes ind til, og kyllinger som burde have haft lidt mere, men det var der ikke tid til.

For endnu et møde venter, og der er han heldigvis velkommen.

Resten af maden fungerede fint, og jeg kan glæde mig til kylling i morgendagens frokost... Jeg kan nemlig snildt finde ud af at stege lidt videre, så alt det rosastegte bliver mere spisevenligt.

Onklen er kørt videre, Anders gået omkuld, ungerne gemt sig på deres respektive værelser og jeg vil kaste mig i sofaen.

Senere vil jeg sende kærlige tanker til en yndlingsonkel, der skal hele vejen tilbage til Århus, når det imødekommende møde engang sent i aften slutter. Jeg glæder mig også over at vide, at han har selskab helt til Odense.

2 kommentarer:

  1. Det var dog en besynderlig oplevelse. Yndlingsonklen må ikke komme ind til mødet, fordi han ikke er formand. Okay - men hvor mange formænd har den forening? Med den begrundelse må man jo formode, at alle andre er formænd? Ellers kan man vel ikke bruge det argument til at udelukke nogen.................???????????

    Jeg synes det lyder underligt, men der er formodentlig en forklaring som det ikke vil være passende at fortælle på et offentligt forum. Uanset hvad forklaringen er, så kan jeg dog godt forstå at yndlingsonkelen ikke er tilfreds. Det ville jeg saftsusme heller ikke være!

    SvarSlet
  2. Jens det var åbenbart et formandsmøde. Jeg er ikke helt sikker på i hvilket regi, men jeg går ud fra det var noget med formænd fra mindre enheder under sammen organisation. Men trist er det, at blive udelukket fra et møde, man troede at være indbudt til.

    Jeg vælger at glædes over, at vi fik glæde af ham :)

    SvarSlet