tirsdag den 17. januar 2012

Familienedskæring


Daniel er rendt af huse. Ifølge smskontakt har han det godt.


Januar 2012


Det er ikke længe siden mit fjernsyn fortalte om manglende praktikpladser og ungdommens behov for feksibilitet og vilje til omrokeringer.

Daniel har for længe siden set den side af sagen, og planlægger at forflytte resten af sin uddannelse til den anden ende af landet.

I første omgang drejer det sig blot om en uge. Grundkursets sidste praktikophold. Det foregår i denne uge, og mens det første praktikophold foregik nærmest lige om hjørnet, er han taget en smule nord for Århus denne anden omgang.

Man skal bruge det man har, og når man har en far, der har bosat sig på Djurs og har kontakter, der kan bruges til praktikpladser, er det ikke den dummeste ide at springe på.

Så mens barnefaderen får set en smule mere til sønnike, nyder vi andre stilheden fra en computer, der ellers altid summer inde bag forhænget.

Det er lidt mærkeligt, men også ret hyggeligt, pludselig at være reduceret fra fire til tre. Emilie nyder i hvert fald, og måske skulle vi overveje laks til aften. Det gælder om at udnytte, at den kræsne del af familien er på langfart.

Og så er jeg spændt på at høre mere, når han kommer hjem. Det er begrænset hvad enstavelses-sms'er giver af indblik i en travl hverdag.

2 kommentarer:

  1. Sej dreng, der tager skeen i egen hånd!

    Jeg kender kun alt for godt den sparsomme kommunikation, der tilflyder moderen i en travl hverdag. Jeg har jo en datter på efterskole, og heldigvis kommer hun hjem i weekenden, så jeg kan høre, hvordan hun har det. ;-)

    SvarSlet
  2. Erika, jeg husker kun alt for tydeligt, at kommunikation mod hjemmet ikke stod øverst på listen over vigtigheder, dengang jeg selv gik på efterskole :)

    SvarSlet