søndag den 14. april 2013

En ny søndagstradition?


Sidste søndag lavede jeg brunch. I dag gjorde vi det igen.


Søndagsbrunch


Sidste søndag var det med æg og bacon, friskbagte boller, frugt og et sødt punktum. I dag var det knap så traditionelt.

Det sidste kunne vi godt blive forfaldne til.

Har vi besluttet.

Noget let, nemt, lækkert. Sen morgenmad. Måske endda sen frokost. Klokken nåede i hvert fald at passere middag, før vi var sultne og stod i køkkenet.

Frittata med masser af grønt og gedeost. Krydrede grove pandekager med champignon-tomatfyld og en kalvekotelet. Ikke noget sødt i dag. Men nok til at vi ikke skulle lave mere resten af dagen.

Jeg er frisk på at gentage næste søndag.

4 kommentarer:

  1. Det ser virkelig laekkert ud :-) God tradition :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Annemette, nu er spørgsmålet hvor traditionsbundne vi kan blive :)

      Slet
  2. Umm, elsker en dejlig brunch, når der er tid til at nyde den. :-)

    SvarSlet