lørdag den 18. februar 2012

Feriens første dag


Da Emilie i går spurgte, hvad vi skal lave i ferien, var mit umiddelbare svar, at vi skulle sove. Så det gør hun. Nu. Men sikkert ikke længe.

De andre sover også. Jeg hygger mig i stilheden. Rydder lidt, men ikke meget. Det bliver ikke til mere. Har jeg besluttet.

Feriens første dag skal bruges sammen med Nina og Lærke, der kommer hele vejen fra Århus. De er på vej. De mandlige medlemmer af familien skal ud og se på legoklodser. Tøserne tager turen med og bruger dagen sammen med os. Jeg glæder mig.


Orcideerne blomstrer - februar 2012


Orcideerne blomstrer - februar 2012


Jeg rydder lidt mere og beslutter, at de kommer for at besøge mig. Ikke mit hjem. Eller den manglende beholdning i køleskabet. Vi har sikkert alle godt af at strække benene og få lidt frisk luft senere. Vi skal nok få provianteret og finde noget spiseligt hen ad dagen.

Indtil da er der the på kanden. Og hygge. Og de smuke orcideer, der har besluttet at blomstre. En fjerde er på vej. Jeg hilser dem velkommen og husker at give dem næring. Måske er det derfor de blomstrer.

Jeg tror det.


Orcideerne blomstrer - februar 2012

6 kommentarer:

 1. God ferie, jeg troede kun, det var i Nordjylland, at man havde ferie i uge 8 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, jeg har ikke helt styr på hvordan, men jeg ved at hovedstadskommunerne blev delt, så alle ikke havde ferie samtidig. I Rødovre kommune er der planer om at flytte til uge 7. Vist mest fordi forældre og børn ofte har ferie forskelligt, hvis man bor og arbejder i forskellige kommuner, men jeg er ikke helt sikker på om det nogensinde sker :)

   Slet
 2. Nemlig, de er her for at besøge dig og ikke dit hjem. Og er sikker på du kan få mennesker og blomster:-) til at føle sig velkomne.
  Rigtig god ferie-

  SvarSlet
 3. Jamen det er da helt fjollet og for nogle meget upraktisk at ferien ligger forskelligt. Her har vi lige holdt vores vinterferie og må desværre til at gøre klar til hverdag igen med vækkeur og madpakker og helt andre sovetider. Det bliver en voldsom omvæltning for vores ungersvend, som har nydt at vende op og ned på døgnrytmen i ferien. Heldigvis har ungdommen meget nemmere ved sådanne ændringer end os gamle.
  God ferie til jer, nyd den i fulde drag !

  SvarSlet