mandag den 27. februar 2012

Tilbage til evighedsprojekterne


Vejret har været alsidigt i dag. Alt fra tåge, forårsfornemmelser med solskin og følelsen af varme, til regn og regulær sne på en og samme dag.

Det har været sjovt at opleve.

Jeg er knap så vendekåbeagtig. Efter et par overskuelige og gennemførte projekter er jeg tilbage hos evighedsprojekterne. Er klar til endnu en omgang, inden jeg igen får brug for at blive færdig med noget.

Ikke bare de hyggelige hexipuffs, der i skrivende stund har rundet trehundrede. Så mangler jeg bare trehundrede... og seksoghalvfjerds...


Hexipuffs


Også det håndsyede tæppe har fået en renaissance. Stærkt skubbet på vej af Losarinas mor. Bare et par aftener med synålen og jeg er allerede nået over halvvejs med monteringen af de færdigsyede blomster og løse mellemled. Jeg var heldigvis godt på vej, inden det blev pakket væk for godt et år siden.

Det er hyggeligt.

Jeg er temmelig sikker på, det bliver pakket væk igen, inden det for alvor bliver færdigt. Sådan er det med evighedsprojekter. Men det er også projekter, der gerne må tage år, før de endelig kan tages i brug.

Det er i hvert fald min teori.


Patchwork

3 kommentarer:

 1. Du har ret - sådan er det med evigheds projekter :-)

  SvarSlet
 2. Ja, der er evighedsprojekterne som en gang imellem må ligge stille fordi der også er trang til at få noget færdigt.
  Jeg har lige pillet en halvstrikket cardigan op som jeg fandt under oprydning. Opskriften er forsvundet, så nu strikker jeg forfra med "afro-garn". En anden cardigan er på vej. For mig er det en slags evighedsprojekt.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt lide mine evighedsprojekter :)

  Mette, det bliver spændende hvor din trøje ender :)

  SvarSlet