tirsdag den 28. februar 2012

Linet op


Jeg skal have gæster i morgen. Og har planlagt bagværk. Med hævetider på mange timer og kolliderende arbejdstider, er starten lige om hjørnet.


Linet op til bagning


Der er linet op, vejet af og gjort klar. Om lidt vil jeg røre det hele sammen, gemme i køleskabet, løbe ud af døren til en lang arbejdsdag og bage i aften, så der kan køles af inden morgendagens pyntning.

Spørgsmålet er så, om jeg også bør planlægge noget, der kan minde om noget sundt, mættende og nærende...

2 kommentarer:

  1. ... det behøver du skam ikke ;o)

    Så længe der er nok af det usunde, ikke-mættende og ikke-nærende med pynt ;o)

    ~ Karina

    SvarSlet
  2. Karina, jeg tror faktisk godt vi kunne blive mætte af det søde, men min samvittighed har det nok alligevel bedst med en pladefuld af de grove boller på sidelinien :)

    SvarSlet