fredag den 10. februar 2012

Tønder og udklædning


Kan I huske den her?

I aften er der fastelavnsfest i Klubben. For store og små, børn og voksne. Og vist også et sæt bedsteforældre.

Jeg er af den overbevisning, at de voksne selvfølgelig også skal klædes ud. Jeg har bare ikke lige overvejet hvordan.


Indianer


Emilie har lavet den fineste kjole sammensat af aviser og en corsage. Desværre kan hun ikke sidde ned i den.. men så må hun jo stå. Jeg ved hun har en backup med. Til tilfældet at hun vil sidde ned og spise.

Engang i går eftermiddags faldt talen på udklædning, og Emilie huskede mig på indianerdragten jeg lavede for et par år siden. Til samme arrangement som Emilies. Den hænger i klædeskabet. Har hængt der siden. Trænger måske i virkeligheden til at blive luftet.

Hjemme kom hun med kjolen fra først i indlægget. Sagde at hvis jeg kunne komme i den, kunne jeg eventuelt bruge den. Jeg regnede ikke med det. Men prøvede alligevel.

Tænk sig. Jeg kan være i den. Passe den. Med god plads. Jeg er faktisk stadig lidt overvældet.

Med Emiliekjolen som nederdel og min egen som overdel, er udklædningen klaret. Gad vide om jeg kan nå at finde en enkelt lillle fjer et sted. Jeg tror stadig Klubben ligger inde med en håndfuld. Ellers kan jeg vel klippe en i papir.

Tiden går. Der er planer at føre ud i livet. Inden fastelavnsfest skal morgendagens dessert gerne stå på køl og sætte sig. Endnu et hak at krydse af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar