fredag den 17. februar 2012

Endelig tæt på weekenden


Ugen er gået forbavsende hurtigt. Trods søvnunderskud og flere fester inden for kort tid. I går var det overbygningens fastelavnsfest. Som var en succes.


Februar 2012


Februar 2012


Det var nu lørdagens fest, der gav grundlaget for søvnunderskudet. Et underskud jeg stadig kæmper for at rette op på. Det skal også nok lykkedes. Det hjælper unægteligt med udsigterne, når det er fredag og jeg har ferie hele næste uge.

Mange dele af lande har allerede afholdt vinterferien. I næste uge er det vores tur. Emilie har taget hul på ferien, for gårsdagens fastelavnsfest betød omrokering af timer, med fredagsfri til følge.

Jeg er klar på en kort dag. En dag jeg troede skulle indeholde en hel del oprydning fra i går. En flok arbejdsivrige lærere til trods, er der stadig en del oprydning. Med fuldt overlæg blev alt kørt ind i Caféen, inden vi lukkede og slukkede.

For mindre end fem minutter siden ringede Henrik og fortalte, at han har klaret oprydningen, og nu sætter han resterne af maden over, så alle ungerne, der i dag er til Kidsvolly i Rødovrehallen, kan blive bespist, når de trætte og glade (og sikkert også kolde) vender tilbage efter endte kampe.

Mon ikke anlægget står tilbage til mig. Det tror jeg godt lige jeg kan klare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar