torsdag den 9. juni 2011

Lige nu skinner solen


Det kan være det er min skyld, vejret har været så kedeligt i dag. Hvis, vil jeg gerne undskylde, specielt for alle skolens elever, der af alle dage netop i dag var på skovtur. Fra sjette klasse og op cyklede de, hvilket fik nogen til at forstå hvor våd man kan blive af støvregn.


fødselsdagsroser


Den nye væg er næsten færdig. Eller det er vist en sandhed med modifikationer. Alle vægfagene – bortset fra et – er sat op i Caféen. I morgen rykker de videre til mellemgangen og Klubben. Men der er endnu ikke nogen isolering, og langt værre, er der hul både foroven og forneden. Ret koldt en dag som i dag.

Men jeg er faktisk ligeglad, bare det er varmt og solrigt på lørdag. Heldigvis ser det ud til, at dmi og jeg kan blive ved at være venner. En smule regn i dag opvejer i den grad en lørdag med mulighed for at sidde udenfor. Det plejer vist at være den anden retning, men noget for noget, er helt i orden med mig.


fødselsdagsroser


Skulle det ende med at regne lørdag, er meningen at flytte fødselsdagen til Klubben og Caféen, men jeg kan ikke lige overskue at skulle fragte alting videre herfra… Så vil jeg næsten hellere forsøge at presse alle gæsterne ind i lejligheden. Der kan vi sidde i skufferne og på hylderne og spise kage og drikke kaffe mens vi forsøger at konversere hinanden.

Eller.. Jeg fortsætter de krydsede fingre.

Og så fik jeg blomster. Fra manden i mit liv, der hårdnakket nægter at være romantisk anlagt, og derfor aldrig ville komme med røde roser… men det var roser

5 kommentarer:

 1. TILLYKKE med dagen! Ja, selvfølgelig skinner solen da!
  Du må have en vidunderlig fest i weekenden.

  SvarSlet
 2. Uanset farve og art er blomster bare romantiske, synes jeg. Hvor er det bare en sød måde, du har startet dagen på :)
  Tillykke med dagen og velkommen til de glade fyrrere...
  Jeg krydser fingre for en skøn fest i dejligt vejr på lørdag.
  Klem

  SvarSlet
 3. Tusind tak Christunte, selvfølgelig skinner den :)

  Det synes jeg også Mette, og tusind tak :)

  SvarSlet
 4. Tillykke !
  Og her endte dagen blid og mild og med solsorte sang :-)

  SvarSlet
 5. Tak Miri, dejlig ende på en dag :)

  SvarSlet