lørdag den 4. august 2012

What to do..?


Jeg har elsket Stephen West's mysteriske Rockefeller. Årets komsammenstrik. Jeg har nydt at se det vokse frem. At hvert eneste clue har været noget nyt. Og samtidig sammenbindende.

I går kom sidste clue. Af princip kigger jeg ikke billeder, før jeg har strikket min del. Jeg vil have oplevelsen af overraskelse. Men den her gang...

Jeg nåede at strikke to pinde. Og læse videre i opskriften. Jeg nåede at se et mønster, der slet ikke virkede så gennemarbejdet, som de tidligere dele. Jeg fik en faktisk en følelse af venstrehåndsarbejde. Jeg nåede at blive så skuffet over afslutningen på et ellers fantastisk stykke arbejde, at jeg endte med at kigge billeder. Bare for at være sikker på, at min skuffelse var ægte.

Jeg blev ikke mindre skuffet af at kigge billeder. Tvært imod. Alle mine forbehold viste sig at holde stik. Og så lod jeg det hele ligge. Og lavede noget andet. Sådan arbejder min hjerne nemlig bedst.


Clue #4 - jeg nåede aldrig længere. Og hvorfor skal der være fire retriller øverst - mod to alle andre steder?


Her til morgen havde jeg en vag ide. Inden Anders nåede at vågne, havde den udviklet sig til noget mere håndgribeligt. Da han endelig var klar, kunne kigge billeder og høre på mine forklaringer, havde jeg endelig fat.

Jeg har en plan. Den er ikke færdigberegnet, men jeg tror det bliver godt. Jeg håber i hvert fald.

Jeg mangler stadig en del beregninger, men starten er gået. Foreløbig har jeg trævlet hele tredie clue og de sidste fire pinde af clue nummer to op igen. Det var lidt trist, men det måtte til.

Nu håber jeg bare min plan holder.

Jeg ved i øvrigt, at andre heller ikke er helt tilfredse med fjerde del, og har lavet alternativer. Det har jeg læst mig til. I tråden hvor billeder ikke har adgang. Men dem vil jeg vente med at se. Jeg vil gerne beholde min egen ide. Uden alt for meget ydre påvirkning.

Jeg må hellere komme i gang.

Så jeg kan vise jer, hvad jeg har tænkt.

13 kommentarer:

 1. Det vil jeg glæde mig til at se, synes nemlig heller ikke at clue 4 imponerer mig ;o)
  Mvh
  Susanne i Silkeborg

  SvarSlet
 2. Det kan godt tage nogle dage, Susanne. Jeg er i gang, men lidt usikker på, om det bliver som jeg forestiller mig, eller om der skal trævles op og prøves igen :)

  SvarSlet
 3. Jeg er i øvrigt glad for, at jeg ikke er den eneste uimponerede.

  SvarSlet
 4. Jeg venter gerne ! Har nemlig ikke strikket nogen af de andre clues endnu :o)

  SvarSlet
 5. Det er godt, for jeg har allerede trævlet op en gang. Men nu tror jeg det bliver godt :)

  SvarSlet
 6. Jeg glæder mig til at se din ide. Selv er jeg jo ikke så langt (stadigt ved clue 3), men pludseligt passer det mig fint, for jeg ved heller ikke endnu helt, hvordan jeg vil gribe 4´eren an. Jeg har dog smugkigget billeder og hælder pt. til at bruge en af de modifikationer, der er blevet delt på Ravelry.

  SvarSlet
  Svar
  1. Erika, jeg har valgt slet ikke at kigge på modifikationerne, for nu har jeg en ide, og den vil jeg gerne holde fast i. Men jeg er lidt nysgerrig, så måske kigger jeg alligevel - i hvert fald, når jeg er sikker på, at min egen ide virker :)

   Slet
  2. Sig til, hvis du (senere) vil vide, hvilken af modifikationerne, som jeg hælder til. ;-)

   Slet
  3. Jeg kunne ikke vente. Min plan er på plads, og så synes jeg godt, jeg kunne kigge det hele igennem. Det bliver spændende at se, hvor du ender :)

   Slet
 7. ej hvor er det bare super øv...
  Har ikke helt fanger hvordan man opdager disse KAL på Ravelry, men er da glad for jeg ikke deltog i denne som den første, når der er så mange der er skuffede...
  Håber du får lavet en rigtig god afslutning som du kan lide :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Micha, jeg tror de er dukket op blandt mine venners favoriseringer og sjove træk. En enkelt har jeg fundet via designerens egen blog, og resten ved jeg ikke rigtigt.

   Bare fordi jeg synes afslutningen er skuffende, er det jo ikke sikkert, du ville have det på samme måde :)

   Slet
 8. Jeg strikker bare som der står... Det ser godt nok anderledes ud, end jeg ville have håbet, men når jeg kigger på hans andre designs, så er det alligevel meget "Stephen West". Det har været sjovt at være med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Christunte, jeg troede ikke jeg havde store forventinger, men det havde jeg åbenbart. Det har helt klart været sjovt at være med, men det er faktisk også ret sjovt at finde på noget nyt :)

   Slet