torsdag den 30. august 2012

Vores nye udsigt


De næste uger


udsigt1


udsigt2


udsigt3


udsigt4

8 kommentarer:

 1. Ja du skal nok liiiiiiige overveje at rende rundt i det rene ingenting, indtil de piller det ned igen!! Medmindre selvfølgelig du vil gøre en håndværker glad.. ;O)

  SvarSlet
 2. Lotteriet, normalt skal man ville det, og formentlig være udstyret med en kikkert med masser af mulighed for zoom...
  Nu er spørgsmålet så, om jeg husker det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hihi du ville gøre en mand eller to glade!! Det er jeg ikke i tvivl om!! Og være det HELT store samtaleemne i frokostpausen :O)

   Slet
 3. Hmm. Ikke specielt smuk, men det er der forhåbentlig for at gøre noget godt for jeres hus

  SvarSlet
 4. Losarinas mor, vi skal have nyt tag, og vistnok (håber jeg) ny isolering, på kvistene. Jeg tror ikke det er et stort arbejde. De skulle være færdige om to eller tre uger. Det er jo til at overskue, og det bliver formentlig godt bagefter :)

  SvarSlet
 5. Stakkels jer! Jeg har selv prøvet det to gange - begge gange måtte de også inddrage halvdelen af min lejlighed så mine møbler helt konkret måtte stå ovenpå hinanden; og sidste gang blev der banket og boret i hvert eneste rum. Og begge gange varede det cirka 6 måneder!

  Jeg synes det er synd for jer og I bliver sikkert snart trætte af stilladset. Men I er jo superheldige, hvis det er overstået i løbet af et par uger! :-D

  SvarSlet
 6. Jens, jeg kan heldigvis se fra de andre blokke, at det går temmelig stærkt :)
  Vi overlever nok, og de der mænd, der render rundt er ret veltrænede... det er vel bare et plus :D

  SvarSlet
 7. Jeg synes da bare, at I er super heldige, at I får lagt nyt tag på. Det lyder som noget, der heldigvis er hurtigt overstået, og hvad gør det så, at der står et stillads foran vinduerne i et par uger. Resultatet er formentlig rigtigt fint, så det går jo nok :)

  Håber dog ikke det ender ligesom jens' tagprojekt :)

  SvarSlet